Dolar 32,3875
Euro 34,7776
Altın 2.435,69
BİST 9.983,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 22°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 19°C
Çar 18°C
Per 16°C
Cum 16°C

Bağlar belediyesinden metal sanayi sitesine destek

DİYARBAKIR-ŞANLIURFA YOLU ÜZERİNDE BULUNAN METAL İŞLERİ SANAYİ SİTESİ ESNAFIYLA BİR ARAYA GELEREK SORUN VE TALEPLERİNİ DEĞERLENDİREN AK PARTİLİ BAĞLAR BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN BEYOĞLU, SİTENİN EKSİKLERİNİN EN KISA ZAMANDA TAMAMLANARAK ESNAFIN RAHATLIKLA ÇALIŞABİLECEĞİ BİR DÜZENE KAVUŞTURULACAĞINI SÖYLEDİ.

06/03/2022 14:55
A+
A-

Diyarbakır-Şanlıurfa yolu üzerinde bulunan metal işleri sanayi sitesi esnafıyla bir araya gelerek sorun ve taleplerini değerlendiren AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, sitenin eksiklerinin en kısa zamanda tamamlanarak esnafın rahatlıkla çalışabileceği bir düzene kavuşturulacağını söyledi.

Başkan Beyoğlu, 280 işyerinden sadece 24’ünün ruhsatlı olduğu sitede ruhsatlandırma için 15 Nisan’a kadar süre tanıdıklarını ve ruhsat ücretini de 3 bin TL’ye kadar düşürdüklerini ifade etti. 1700’e yakın çalışanı olan sitenin üst yapı ve çevre düzenlemesi sorunları aşılarak esnafın rahat çalışabileceği bir düzenin sağlanması için ivedilikle çalışmalar yapılacağının altını çizen Beyoğlu, ”Fen işleri, zabıta ,çevre koruma ve diğer birimlerimize bağlı ekipler sizlerle ortak çalışma yaparak 1 ay içerisinde tüm sorunları çözüme kavuşturacak. Bizim anlayışımızda söz verip zamana yaymak ve oyalamak yok, anında ve pratik yöntemlerle çözüme kavuşturmak vardır. Ulaşımla ilgili talepleri yerine getireceğiz, çevre düzenlemesi yapacağız, esnafı rahatsız eden işgallere son vereceğiz. Ağaçlandırma ve çim çalışmaları yapacağız, temizlikle ilgili tüm önlemleri alacağız. Ekiplerimiz sizlerle beraber çalışarak burada düzeni sağlayacak. Hem sizlerin hem halkımızın gurur duyacağı bir site olacak inşallah” dedi.

Metal İşleri Sanayi Başkanı Abidin Kakdaş, esnafın sorunlarına gösterdiği çözüm odaklı yaklaşım nedeniyle Başkan Beyoğlu’na teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.