Dolar 32,2830
Euro 34,6912
Altın 2.435,71
BİST 10.011,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 22°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 19°C
Çar 18°C
Per 16°C
Cum 16°C

Bağlar Belediyesi’nden imar açıklaması

DİYARBAKIR’DA BAĞLAR BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN BEYOĞLU, KARACADAĞ BÖLGESİNDE ARSALARIN İMARA AÇILDI İDDİALARINA İLİŞKİN AÇIKLAMADA BULUNDU.

Bağlar Belediyesi’nden imar açıklaması
19/06/2022 14:25
A+
A-

Diyarbakır’da Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Karacadağ bölgesinde arsaların imara açıldı iddialarına ilişkin açıklamada bulundu.

Belediyeden yapılana açıklamaya göre, Karacadağ bölgesi imara açıldı diyerek bu bölgedeki arsa ve araziler üzerinden vatandaşları aldatan çevrelere karşı harekete geçen Bağlar Belediyesi, belediyenin bu yönde bir kararı olmadığına dikkat çekerek mağdur olmamaları konusunda vatandaşları uyardı.

Açıklamada, bastırdıkları ilanlar ve telefonlara gönderdikleri mesajlarla vatandaşların kafasını karıştıran arsa simsarlarının oyununa tepki gösteren belediye, kendilerinin ve büyükşehir belediyesinin böyle bir kararı olmadığı gibi bölgenin imar dahilinde olmadığını bildirdi.

Sosyal medya hesapları üzerinden açıklama yapan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, vatandaşlardan bu tür söylentilere itibar etmemelerini istedi. Başkan Beyoğlu, “Belediyemiz sınırları içerisinde yer alan Karacadağ bölgesinde bulunan arsa ve arazilerin imara açıldığı yönündeki spekülasyonlar gerçeği yansıtmamaktadır. Belediyemizin ve büyükşehir belediyemizin böyle bir kararı bulunmamaktadır. Vatandaşlarımızdan bazı çevrelerin rant sağlamak amacıyla yaydığı bu tür asılsız haberlere itibar etmemelerini rica ediyorum” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.