Dolar 32,5129
Euro 34,9158
Altın 2.432,48
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 22°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 20°C
Çar 19°C
Per 16°C
Cum 16°C

Bağlar Belediyesi ‘Gençlik Müdürlüğü’ kuruyor

DİYARBAKIR AK PARTİ BAĞLAR BELEDİYESİ, İLÇE BELEDİYELERİ ARASINDA BİR İLK OLMAK ÜZERE GENÇLERİN DÜŞÜNCE, ÖNERİ VE SORUNLARINI DEĞERLENDİRMEK ÜZERE “GENÇLİK MÜDÜRLÜĞÜ” KURMA KARARI ALDI.

24/02/2022 18:05
A+
A-

Diyarbakır AK Parti Bağlar Belediyesi, ilçe belediyeleri arasında bir ilk olmak üzere gençlerin düşünce, öneri ve sorunlarını değerlendirmek üzere “Gençlik Müdürlüğü” kurma kararı aldı.

AK Parti Bağlar Gençlik Kolları tarafından düzenlenen “Mahalle Bizim, Gençlik Bizim” programına Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, gençlere verdikleri önemin göstergesi olarak böyle bir karar aldıklarını açıkladı. Gençleri yaşamın her alanına katmak ve onlardan istifade etmek gerektiğini anlatan Beyoğlu, “Siz olmazsanız, gençlik olmazsa toplumun da önemi yok, partilerin de önemi yok. Gençlik varsa hayat vardır, gençlik varsa hayat güzeldir, gençlik varsa sohbet güzeldir, gençlik varsa kardeşlik ve muhabbet güzeldir. Zaman zaman bir araya geliyoruz. Çeşitli zaman ve mekanlarda bir araya gelip hasbihal ediyoruz. Sizlere her zaman ihtiyacımız var. Son bir yılda gençliğe verilen değer ve önemi şayet son 20 yılda ortaya koymuş olsaydık Türkiye’deki gençliğin yüzde seksenini kazanmış olurduk” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.