Dolar 32,5073
Euro 34,8805
Altın 2.431,79
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 22°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 20°C
Çar 19°C
Per 16°C
Cum 16°C

Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu’ndan personele ara zam jesti

DİYARBAKIR’IN BAĞLAR BELEDİYESİ, PERSONEL MAAŞLARINA EĞİTİM DURUMLARINA GÖRE YÜZDE 31,5 İLE 48 ARASINDA DEĞİŞEN ORANLARDA ARTIŞ YAPTI. EMEKÇİNİN ALIN TERİ VE EMEĞİNE BÜYÜK ÖNEM VERDİKLERİNİ BELİRTEN BAĞLAR BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN BEYOĞLU, “NİSAN AYINDA YAPMAMIZ GEREKEN ARTIŞI, ARA ZAM OLARAK ÖNE ÇEKİP BU AYDA GERÇEKLEŞTİRDİK. TEK AMACIMIZ ÇALIŞANLARIMIZIN EKONOMİK KAYGILARI DÜŞÜNMEDEN HUZUR İÇERİSİNDE HALKIMIZA HİZMET ETMESİNE İMKAN TANIMAKTIR” DEDİ.

Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu’ndan personele ara zam jesti
20/10/2022 16:55
A+
A-

Diyarbakır’ın Bağlar Belediyesi, personel maaşlarına eğitim durumlarına göre yüzde 31,5 ile 48 arasında değişen oranlarda artış yaptı. Emekçinin alın teri ve emeğine büyük önem verdiklerini belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, “Nisan ayında yapmamız gereken artışı, ara zam olarak öne çekip bu ayda gerçekleştirdik. Tek amacımız çalışanlarımızın ekonomik kaygıları düşünmeden huzur içerisinde halkımıza hizmet etmesine imkan tanımaktır” dedi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Bağlar Belediyesi, belediye bünyesindeki farklı iş kollarında çalışan personele eğitim durumlarını dikkate alıp aynı zamanda eğitime teşvik etme düşüncesiyle hareket ederek toplamda yüzde 30,5 ile 48 arasında değişen oranlarda artış gerçekleştirdi. Yetkili sendika ile belediye arasında, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik koşullar göz önünde bulundurularak yapılan ara zam görüşmesi, çalışanları sevindirecek şekilde sonuçlandı. Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, çalışanların haklarını koruyarak, maaşlarda artışa gidilmesi yönünde inisiyatif kullandı. Maaş oranlarının yanı sıra çalışanların birçok özlük ve sosyal haklarında iyileştirme gerçekleştirildi. Zammın, Kasım ayı maaşlarına yansıtılması da çalışanları ayrıca sevindirdi.

Artışlarda çalışanların eğitim durumunu esas alarak aynı zamanda eğitime verdikleri önemi de ortaya koyduklarını ifade eden Başkan Beyoğlu, temizlik işinde çalışanlara ek ücret takviyesi yaptıklarını ve birçok özlük ve sosyal hakkı da iyileştirerek çalışanların lehine bir tutum sergilediklerini söyledi. Beyoğlu, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, her zaman çalışanın ve emekçinin yanında yer almıştır. Biz de kendisinin bu anlamlı duruşunu örnek alıyoruz. Nisan ayında yapılması gereken zammı, ara iyileştirme olarak öne çektik. Eğitim durumunu esas aldık, işin ağırlığına ve zorluğuna göre artışlar gerçekleştirdik. Çalışanlarımız, fedakar bir şekilde özverili hareket ederek halkımıza hizmet ediyor. Bundan sonra inşallah çok daha büyük şevkle hizmet edeceklerdir“ ifadelerini kullandı.

Başkan Beyoğlu, görüşmede işçi temsilcileriyle bir süre sohbet ederek ardında da toplu resim çektirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.