Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Açık
Ankara
17°C
Açık
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 22°C
Per 23°C

Avrupa’daki Temsilcilerimizi Milli Aranın Ardından Yoğun Fikstür Bekliyor

Avrupa’daki Temsilcilerimizi Milli Aranın Ardından Yoğun Fikstür Bekliyor
04/09/2023 16:36
A+
A-

Avrupa’daki Temsilcilerimizi Milli Aranın Ardından Yoğun Fikstür Bekliyor

BHA SPOR SERVİSİ

Trendyol Süper Lig’de 4. hafta karşılaşmalarının tamamlanmasıyla birlikte milli ara başladı. Milli aranın ardından Türkiye’yi Avrupa’da temsil eden Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı yoğun bir fikstüre girecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde A Grubuna düşen Galatasaray, Bayern Münih, Manchester United ve Kopenhag ile karşılaşacak.

UEFA Avrupa Konferans Ligi‘nde mücadele eden Fenerbahçe H Grubunda Ludogorets, Spartak Tranava ve Nordsjaelland ile eşleşirken Beşiktaş, D Grubunda Club Brugge, Bodo/Glimt ve Lugano ile   karşılaşacak.

Galatasaray, Avrupa’da ilk maçına 20 Eylül’de Beşiktaş ve Fenerbahçe ise 21 Eylül’de çıkacak.

Cimbom Şampiyonlar Ligi Ertesi Lig’de Hep Deplasmana Gidecek

Galatasaray milli aranın ardından Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Samsunspor’u ağırlayacak ardından yine evinde Devler Ligi’nde ilk grup maçına Danimarka temsilci Kopenhag karşısında çıkacak. Sarı kırmızılılar Şampiyonlar Ligi maçının ardından hafta sonu Rams Başakşehir’e konuk olacak.

Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağı ikinci maç öncesinde Galatasaray evinde MKE Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Ardından üst üste iki deplasmana gidecek. Önce 3 Ekim’de Manchester United ardından ligde Bitexen Antalyaspor ile karşılaşacak.

Süper Lig’de 9. haftaya gelindiğinde ise son şampiyon derbide Beşiktaş’ı ağırlayacak. Derbinin ardından sarı kırmızılı takım 24 Ekim’de Alman temsilci Bayern Münih ile Rams Park’ta karşılaşacak ardından yine deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek.

Süper Lig’in 11. haftasında Galatasaray, Kasımpaşa’yı konuk ettikten sonra 8 Kasım’da Bayern Münih ile deplasmanda karşılaşacak. Bu maçın ardından yeniden lige dönecek olan cimbom, Atakaş Hatayspor ile karşı karşıya gelecek ve milli ara başlayacak.

Milli ara dönüşü Okan Buruk’un ekibi Corendon Alanyaspor’u ağırlayacak ardından 29 Kasım’da Manchester United’ı ağırlayacak. Avrupa dönüşü ise Galatasaray deplasmanda Pendikspor ile karşılaşacak.

Şampiyonlar Ligi’nde deplasmanda Kopenhag ile oynayacağı son grup maçı öncesi Galatasaray, Süper Lig’in 15. hafta mücadelesinde Corendon Alanyaspor’u konu edecek. Sonrasında ise EMS Yapı Sivasspor deplasmanında olacak.

Fenerbahçe Avrupa Maçları Sonrası İki Kez İstanbul’da Olmayacak

Milli maç arasının ardından Fenerbahçe önce Süper Lig’de Bitexen Antalyaspor’u ağırlayıp 21 Eylül’de Konferans Ligi’nde Nordsjaelland ile karşılaşmak üzere yine Ülker Stadyumu çimlerine çıkacak.

Süper Lig’in 7. haftasında ise Çaykur Rizespor ile evinde karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde 5 Ekim’de Slovakya temsilci Spartak Tranava ile karşı karşıya gelecek. Kanarya bu maçın dönüşünde deplasmanda Kasımpaşa ile mücadele edecek.

9. haftada Fenerbahçe,  Atakaş Hatayspor ile sonrada 26 Ekim’de Konferans Ligi’nde Ludogorets ile evinde karşılaşacak. Ludogorets maçının ardından lige dönen sarı lacivertliler Pendikspor deplasmanında olacak.

Süper Lig’de 11. hafta mücadelesinde Trabzonspor’u konuk edecek sarı lacivertliler Konferans Ligi’nde 9 Kasım’da Ludogorets ile karşı karşıya gelecek. Kanarya bu maçın ardından ligde Adana Demirspor deplasmanında olacak.

Milli aranın ardından yeniden lige dönen Fenerbahçe, Ülker Stadyumu’nda Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldikten sonra Konferans Ligi’nde 30 Kasım’da Nordsjaelland ile deplasmanda 3 puan mücadelesi verecek. Avrupa dönüşü Fenerbahçe evinde EMS Yapı Sivasspor’u konuk edecek.

Trendyol Süper Lig’in 15. haftası Beşiktaş – Fenerbahçe derbisine sahne olacak. Deplasmanda oynadığı derbinin ardından Konferans Ligi’nde son maçına çıkacak Fenerbahçe, 14 Aralık’ta Spartak Tranava’yı konuk edecek. Sarı lacivertli ekip bu maçın ardından yine evinde Tümosan Konyaspor’u konuk edecek.

Beşiktaş Avrupa Maçları Öncesi 3 Derbi Maçına Çıkacak

Milli maç dönüşü Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Beşiktaş deplasmanda Trabzonspor’a konuk olacak. Beşiktaş bu maçtan sonra deplasmanda Konferans Ligi’ndeki ilk maçına 21 Eylül’de Club Brugge ile karşılaşacak. Siyah beyazlı ekip Avrupa dönüşünde ise Mondihome Kayserispor’u konuk edecek.

Süper Lig’de 7. hafta Tümosan Konyaspor deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş, 5 Ekim’de Lugano’yu konuk edecek. Bu maçın ardından siyah beyazlılar evinde İstanbulspor’u konuk edecek.

Beşiktaş Evinden Çıkmayacak

Ligde 9. hafta mücadelesi dev derbiye sahne olacak. Beşiktaş evinde Galatasaray’ı konuk edeceği maçın ardından Avrupa’da 9 Kasım’da Bodo/Glimt’i konuk edecek. Bu maçın ardından yönünü tekrar lige çeviren Beşiktaş yine evinde Rams Başakşehir’i ağırlayacak.

Trendyol Süper Lig’in 13. hafta mücadelesinde Samsunspor’u konuk olacak Kartal, 30 Kasım’da Club Brugge’ü ağırlayacak. Siyah beyazlılar bu maçın ardından Başkent Ankara’da MKE Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek.

Süper Lig’de 15. haftaya gelindiğinde ise Beşiktaş derbi mücadelesinde Fenerbahçe ile evinde karşılaşacak. Derbisinin ardından 14 Aralık’ta Konferans Ligi’nde Lugano karşısında son grup maçına çıkacak olan Beşiktaş bu yoğun fikstürü ligde Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynayacağı maç ile tamamlayacak.

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.