Dolar 32,3798
Euro 34,7670
Altın 2.434,94
BİST 9.986,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 22°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 19°C
Çar 18°C
Per 16°C
Cum 16°C

Araban’da öksüz ve yetim çocuklara iftar verildi

ARABAN İLÇE KAYMAKAMI ÖMER SEVGİLİ VE ARABAN BELEDİYE BAŞKANI HASAN DOĞRU, ÖKSÜZ VE YETİM ÇOCUKLARLA HAZIRLANAN İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU. İLÇE PROTOKOLÜYLE İFTARDA BİR ARAYA GELEN ARABANLI ÖKSÜZ VE YETİM ÇOCUKLARIN YÜZLERİ GÜLDÜ.

17/04/2022 10:50
A+
A-

Araban ilçe Kaymakamı Ömer Sevgili ve Belediye Başkanı Hasan Doğru, öksüz ve yetim çocuklarla hazırlanan iftar sofrasında buluştu. İlçe protokolüyle iftarda bir araya gelen Arabanlı öksüz ve yetim çocukların yüzleri güldü.

Araban ilçe Kaymakamlığı ve Araban Belediyesi koordinasyonunda ‘’Dünya Yetimler Günü’’ münasebetiyle ilçedeki tüm öksüz-yetim çocuklara iftar verildi. İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bahçesinde kurulan iftar sofrasına Kaymakam Ömer Sevgili ve Belediye Başkanı Hasan Doğru’nun yanı sıra kurum amirleri katıldı. Öksüz ve yetim çocuklarla birlikte engelli çocukların da katıldığı iftar programında, Belediye Başkanı Doğru ile Kaymakam Sevgili çocuklarla tek tek ilgilenerek bir isteklerinin olup olmadığını sordu.

Kaymakam Sevgili ile Başkan Doğru, çocuklara kaymakamlığın ve belediyenin kapılarının sonuna kadar kendilerine açık olduğunu söyleyerek, ihtiyaç duydukları her anda yanlarında olduklarını belirtti.

İftar programı sonunda ise, ilçe merkezi ve kırsalında yaşayan tüm öksüz, yetim ve engelli çocuklara değişik hediyeler dağıtıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.