Dolar 32,3861
Euro 34,7710
Altın 2.406,18
BİST 10.195,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Az Bulutlu
Ankara
16°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 12°C
Paz 16°C
Pts 19°C

AOF final sonuçları ne zaman açıklanacak?….cevabı Sancak Haber’de

AOF final sonuçları ne zaman açıklanacak?….cevabı Sancak Haber’de
14/06/2023 22:44
A+
A-

AOF Açık öğretim Fakültesi sonuçları ne zaman açıklanacak sorusu herkesin gündeminde kalmaya devam ediyor. AOF final sınavları online olarak 3-4 haziran ve 10-11 haziran tarihlerinde yapılmıştı.  sınavlar bitti, ancak ne zaman açıklanacağı merak konusu oldu. Sancak Haber merkezi sizler için gelen bilgileri değerlendirdi. Gelen bilgiler ışığında edindiğimiz öngörü sınav sonuçlarının pazartesi açıklanacağı yönünde. www.sancakhaber.com sizler için araştırmaya devam ediyor. 

 

Üniversite mezunu olmak isteyen ve çalışanların bir çoğu Açıköğretim Fakültesi’ne kayıt yaptırarak eğitim hayatlarını sürdürüyor. Açıktan eğitim veren üniversiteler arasında en fazla öğrenci sayısına sahip olan Anadolu Üniversitesi’nde bahar dönemi sınavları tamamlandı. Nisan ayında önce ara sınavlar, son olarak geçtiğimiz hafta içerisinde AÖF bahar dönemi final sınavları tamamladı. Çevrimiçi sınavlara katılan öğrenciler AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusuna yanıt aramaya şimdiden başladı. Online olarak düzenlenen sınavlarda Açıköğretim Fakültesi öğrencilerin uyması gerektiği kuralları daha önce bildirmişti. Sınav kurallarını ihlal ettiği tespit edilen öğrenciler başarısız olacak. AÖF’te bütünleme ve telafi sınavı olmadığından FF harf notuyla başarısız olanlar 19 Ağustos’ta yapılacak yaz okuluna katılabilirler. Peki AÖF sınav sonuçları açıklandı mı, nasıl sorgulanır?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.