Dolar 32,3737
Euro 34,7104
Altın 2.393,67
BİST 10.159,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Az Bulutlu
Ankara
16°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 12°C
Paz 16°C
Pts 19°C

Ankara’da Kurulan Kalkandereliler Derneği’nin Kurucu Başkanı Hasan Kılıçarslan Oldu

Ankara’da Kurulan Kalkandereliler Derneği’nin Kurucu Başkanı Hasan Kılıçarslan Oldu
22/09/2023 12:15
A+
A-

Ankara’da Kurulan Kalkandereliler Derneği’nin Kurucu Başkanı Hasan Kılıçarslan Oldu

Kalkandereliler Derneği, Ankara’da kuruldu. Ankara Sivil Toplumla İlişkiler İl Müdürlüğü tarafından başvurunun onaylanmasının ardından, 9 kişilik kurucu üye ile kurulan Kalkandereliler Derneğinin Başkanı Hasan Kılıçarslan, kuruluş bildirimini İl Müdürü Hayrettin İpekoğlu’nun elinden aldı. Derneğin Kurucu Başkanı Hasan Kılıçarslan olurken, Başkan Yardımcısı Ali İlhan KAPLAN, Genel Sekreter Hakan Yılmaz, Sayman Gökhan Eyüpoğlu, Kurucu Üyeler, İsmail Hacıoğlu, Süleyman Zeki Cengiz, Burhan Cabir Uzun, Gökmen Ay, Burcu Yıldırım Acar oldular.

“Ankara’da Önemli Bir Boşluğu Doldurduk”

Derneğin Kurucu Başkanı Hasan Kılıçarslan kuruluşun ardından yaptığı açıklamada, “Ankara’da yaşayan Kalkandereliler olarak bir araya geleceğimiz, faaliyet yapacağımız ve memleketimize katkı sunacağımız bir sivil toplum kuruluşunun eksikliğini yaşıyorduk. Derneğimizi kurarak önemli bir boşluğu doldurduk. Şimdi iş dünyasından, bürokrasiye önemli bir potansiyele sahip ilçemizin değerli insanlarını derneğimizde buluşturarak gönüllülük esası ile çalışacağız. Bu çalışmalarımızda, Genel Başkan Yardımcısı olduğum Rize Dernekleri Federasyonu üye dernekler ve Genel Başkanı Muammer Bostan en önemli destekçilerimiz olacak. Her şey Kalkandere’mize duyulan aidiyetle güzel hizmetlere vesile olmak için… Allah hayırlı eylesin inşallah” ifadelerini kullandı.

Hasan Kılıçarslan Kimdir?

1985 Rize Kalkandere Hüseyin Hoca köyü doğumludur. Eğitim hayatını sırasıyla; İhsan Sungu İlköğretim Okulu (1991-1999), Aydınlıkevler Ticaret Meslek Lisesi (1999-2002) (Muhasebe, Bankacılık ve Sigortacılık), Hacettepe Üniversitesi Ankara Meslek Yüksekokulu Muhasebe bölümünü (2002-2004) bitirdikten sonra dikey geçiş sonrası Açıköğretim Fakültesi İşletme Bölümünden mezun olarak tamamlamıştır. (2004-2006)

Hasan Kılıçarslan, aile şirketi olan Kılıçarslan İnşaat ve Yer Kaplamaları Ltd.Şti’nin yanı sıra Tekstil ve Otomotiv sektörlerinde de faaliyet göstermektedir.

Ayrıca 2007-2017 yılları arasında MHP Altındağ İlçe Başkanlığında çeşitli görevlerde yer aldıktan sonra, 2017-2020 yılları arasında da MHP Ankara İl Yönetim Kurulu üyeliği yapmıştır. Siyasi görevlerine MHP Ankara Seçim Koordinasyon Merkezinde 3. Bölge sorumlusu olarak devam etmiştir.
Hali hazırda ise Ankara Rize Dernekleri Federasyonu Burs ve Yardımdan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevi devam etmektedir.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.