Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 20°C
Çar 20°C

ALG Spor’un Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi belli oldu

TURKCELL KADINLAR FUTBOL SÜPER LİGİ’Nİ ŞAMPİYON OLARAK TAMAMLAYAN GAZİANTEP ALG SPOR, ŞAMPİYONLAR LİGİ 1. TURUNDA NORVEÇ EKİBİ BRANN İLE EŞLEŞTİ. ALG SPOR, BU MAÇI GEÇMESİ HALİNDE FİNALDE SIRBISTAN’IN SPARTAK SUBOTİCA TAKIMIYLA KARŞILAŞACAK VE BU MAÇI DA KAZANMASI HALİNDE ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE 24 TAKIMIN YER ALACAĞI GRUPLARDA MÜCADELE EDECEK.

ALG Spor’un Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi belli oldu
24/06/2022 18:10
A+
A-

Turkcell Kadınlar Futbol Süper Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayan Gaziantep ALG Spor, Şampiyonlar Ligi 1. turunda Norveç ekibi Brann ile eşleşti. ALG Spor, bu maçı geçmesi halinde finalde Sırbıstan’ın Spartak Subotica takımıyla karşılaşacak ve bu maçı da kazanması halinde Şampiyonlar Ligi’nde 24 takımın yer alacağı gruplarda mücadele edecek.

Turkcell Kadınlar Futbol Süper Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayan Gaziantep ALG Spor’un Şampiyonlar Ligi 1. Turundaki rakibi belli oldu. Nyon şehrinde yapılan kura çekimi sonrası Gaziantep ALG Spor, Kadınlar Şampiyonlar Ligi 1.Turu’nda Norveç ekibi Brann ile eşleşti. Temsilcimiz bu turu geçmesi halinde finalde deplasmanda Sırbıstan’ın Spartak Subotica takımıyla karşılaşacak ve bu maçı da kazanması halinde Şampiyonlar Ligi’nde 24 takımın yer alacağı gruplarda mücadele edecek.

“Ülkemizi başarıyla temsil etmek istiyoruz”

Gaziantep ALG Spor Kulübü Başkanı Ali Gözcü, Türkiye’yi bir kez daha Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek olmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, “Daha önce katıldığımız Şampiyonlar Ligi’nde tecrübesizliğimizin kurbanı olmuştuk. Artık kendini geliştirmiş daha güçlü bir takım haline geldik. İkinci defa Şampiyonlar Ligi’nde sahne alacağız. Gruplara kalmak için iki maç yapacağız. Önce Brann’ı geçip ardından Spartak Subotica ile final oynayacağız. İnşallah her iki maçı da iyi sonuçlarla atlatarak Şampiyonlar Ligi’nde gruplarında ülkemizi başarıyla temsil etmek istiyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.