Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
20°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 21°C
Çar 21°C

Akçakiraz Belediyesi Tam Not Aldı

Akçakiraz Belediyesi Tam Not Aldı
19/01/2022 15:47
A+
A-

Akçakiraz Belediyesi yoğun bastıran kar yağışı öncesi  tedbir alıp tuzlama çalışması yaparak belde sakinlerinin mağdur olmasını önledi.

Elazığ’ın merkeze bağlı beldelerinden olan Akçakiraz Beldesi belediyesi, Meteorolojinin bir gün öncesinden yaptığı  uyarıları dikkate alarak tuzlama ve yolların kapanmasına karşı zamanında çalışma başlattı.

Yaklaşık 24 saat boyunca durmadan yağan kar yağışı yurdu etkisi altına aldığı gibi bir çok belediyenin kriz yönetim becerisi konusunda ne kadar etkin olduğunu ortaya çıkardı.

Akçakiraz Belediyesi  Başkanı Sabahattin Kaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı. “Beklenen kar yağışı öncesi yapmış olduğumuz planlı ve koordineli toplantımızda almış olduğumuz kararlar neticesinde ulaşımda aksaklıklara yol açmaması için ekiplerimiz tarafından kar küreme ve tuzlama çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir.” dedi.

Ayrıca Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya mağdur olan vatandaşlar için de çalışma başlattıklarını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre, “Hava muhalefetinden dolayı gıda, ilaç, giyecek ve yakacak tedariği noktasında problem yaşayan ve yolda kalan vatandaşlarımızın Belediyemize ait 05336801684 numaralı telefonu arayarak talep etmeleri durumunda Belediyemizin tüm imkanları seferber edilecektir.” ifdeleri kullanıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.