Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
20°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C
Çar 21°C

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde özel çocuklar yalnız bırakılmadı

3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ VESİLESİYLE GİTTİĞİ BİR REHABİLİTASYON MERKEZİNDE FARKLI HASTALIK VE BENZERİ ENGELİ BULUNAN ÖZEL ÇOCUKLARI İLE BİR ARAYA GELEN ÖZ SAĞLIK İŞ SENDİKASI DİYARBAKIR ŞUBE BAŞKANI MEHMET AKÜZÜM, “HER SAĞLIKLI İNSAN YARININ ENGELLİ ADAYIDIR. SADECE BİR GÜN DEĞİL, HER ZAMAN YANLARINDAYIZ” DEDİ.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde özel çocuklar yalnız bırakılmadı
03/12/2021 17:20
A+
A-

3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle gittiği bir rehabilitasyon merkezinde farklı hastalık ve benzeri engeli bulunan özel çocukları ile bir araya gelen Öz Sağlık İş Sendikası Diyarbakır Şube Başkanı Mehmet Aküzüm, “Her sağlıklı insan yarının Engelli adayıdır. Sadece bir gün değil, her zaman yanlarındayız” dedi.

Öz Sağlık İş Sendikası Diyarbakır Şube Başkanı Mehmet Aküzüm 3 Aralık Dünya Engelliler günü vesilesiyle gittiği bir rehabilitasyon merkezinde farklı hastalık ve benzeri engeli bulunan özel çocukları ile bir araya geldi.

“Sadece bir gün değil, her zaman yanlarındayız”

Burada çocuklar ile yakında ilgilenen Aküzüm, “Hepimiz birer engelli adayıyız, bu nedenle engelli kardeşlerimizin her daim yanlarında olmamız gerektiğini bir kez daha dile getirmek istiyorum. Hayatın her alanında ve hepimizin yaşayabileceği bir durumdur bu nedenle Her sağlıklı insan yarının Engelli adayıdır. Sadece bir gün değil, her zaman yanlarındayız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.