Dolar 32,3030
Euro 34,7091
Altın 2.410,92
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Az Bulutlu
Ankara
16°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 12°C
Paz 16°C
Pts 19°C

Yolda gördüğü turistleri durdurup ilçeyi sordu

YOLDA GÖRDÜĞÜ TURİSTLERİ DURDURUP İLÇEYİ SORDU

18/10/2022 14:40
A+
A-

Çarşı ve esnaf ziyareti gerçekleştiren Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, yolda karşılaştığı turistleri durdurup ilçeyle ilgili görüşlerini sordu.

Çarşı ve esnaf ziyareti gerçekleştiren Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, vatandaşların yanı sıra turistlerle de sohbet etti. Yolda karşılaştığı turistleri durdurup sohbet eden Albayrak, ilçe ile ilgili izlenimlerini sordu. Turistler ise bu soruya çok güzel bir yer diye cevap verdi. İlçeye bir daha gelmek istediklerini söyleyen turistler, memleketlerine giderek çevrelerindeki insanlara da Halfeti’ye gelmeleri yönünde tavsiyede bulunacaklarını dile getirdi. Yerli halk kadar dışarıdan gelen turistlerin ilçeye bakışının önemli olduğunu vurgulayan Başkan Albayrak, tarihi ve doğal güzelliğiyle Türkiye’nin önemli yerleşim yerlerinden biri olan Halfeti’ye daha fazla turistin gelmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.