Dolar 32,4958
Euro 34,8437
Altın 2.435,78
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 16°C

“Yılın Alkışı Hakeden Basın Projesi” Ödülü TİMBİR’e

“Yılın Alkışı Hakeden Basın Projesi” Ödülü TİMBİR’e
30/07/2023 20:07
A+
A-

TİMBİR’E Ödül;  Genel Başkan Dr. Basa’dan İlk Açıklama: Gurur Verici

TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, basının yeni ve nitelikli gücü TİMBİR’in oluşturduğu sinerji ile daha ilk yılında radyoculardan ödül alacak olmasının gerçekten çok gurur verici bir duygu olduğunu söyledi. Dr. Basa, “Bu ödül çalışmalarımızı daha da motive yapmamızı sağlayacaktır. Tüm üyelerimiz adına Radyoculara bu vesileyle çok teşekkür ediyorum” dedi.

IRU Başkanı Erbaş: Alkışı Hak Edenlere Hakkını Teslim Edeceğiz

Uluslararası Radyocular Birliği (IRU) Genel Başkanı Yusuf Erbaş (By SEMPATİK) yaptığı açıklamada; “Ülkemizde eleştirmenin kolay alkışlamanın unutulduğu ortamlarda, biz Alkışı Hak Edenlere hakkını teslim ederek, güzel geleceğimiz için sinerji oluşturuyoruz” dedi. IRU’ nun daha yeni koşmaya başladığını belirten Erbaş, Temiz Türkçe için ‘Argosuz Türkçe, Argosuz Müzik, Argosuz Sanat ’ projeleri kapsamında yeni etkinliklerin müjdesini verdi.Radyocuların toplumsal yapının mihenk taşlarından biri olduğunun altını çizen Erbaş; “Bizler toplumsal psikolojiyi yönlendiren, hayatın eğitim okulunun birer neferleriyiz . Bu bağlamda, her radyoseverin bir vatansever olduğuna da inanmaktayız. Çünkü bizler ‘daima milletle, sonsuza kadar milletle!’ vizyonuyla çalışan bir yapıyız” ifadelerini kullandı.

kaynak:BHA

İmtiyaz sahibimiz Murat Özekinci ve Haber müdürümüz Muhammed Mirza Özekinci başta olmak üzere tüm Sancak Haber ekibi olarak (TİMBİR) Türk İnternet Medya Birliğini tebrik ediyor ve akabinde başarılarının devamını diliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.