Dolar 32,2952
Euro 34,6307
Altın 2.414,74
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Az Bulutlu
Ankara
17°C
Az Bulutlu
Per 16°C
Cum 16°C
Cts 12°C
Paz 16°C

Yeniden Refah’ta Beklenmeyen Değişim

Yeniden Refah’ta Beklenmeyen Değişim
21/09/2022 10:54
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Erhun Karakuş, yaptığı yazılı açıklama ile görevi bıraktığını resmen duyurdu. 

Kurucu il başkanı Fikret Uymaz’dan görevi devralan Av. Erhun Karakuş, Fikret Uymaz’ın yükselttiği çıtayı daha da yükseklere taşıyarak partinin Elazığ’da isminin duyurulmasına sebep oldu. Gelinen noktada görevden alınmış olması Elazığ’da soğuk duş etkisi oluşturdu. Yeni başkan Ömer Ateş’in ise çok başarılı iki başkandan sonra ne kadar beklentileri karşılayacağı merak konusu oldu.

Av. Erhun  Karakuş sosyal medya hesabından ise şu açıklamayı yaptı,

“Üç yıldır heyecanla, samimiyetle ve bütün inancımla yürütmüş olduğum Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığı görevim, genel başkanımız sayın Dr. Fatih ERBAKAN’ ın tensipleri ile bugün itibari ile sona ermiştir.
Gelinen noktada, elinden gelenin fazlasını yapmış, partimizi bir adım ileriye taşımanın gayreti içerisinde olmuş, görmüş olduğumuz haksızlıklar karşısında, memleketin dürüstü bizmiyiz, memleketin delisi biz miyiz, bizemi kaldı bunları düzeltmek demeden mücadele vermiş olmanın, hakkın ve haklının yanında bulunmuş olmanın vicdani rahatlığı ve bahtiyarlığı içerisinde görevimi devrediyorum. Görev sürem boyunca birlikte çalıştığım il, ilçe ve belde Başkan ve yönetim kurulu üyelerime, gençlik ve kadın kolları teşkilat mensuplarımıza, ilimizin çok kıymetli basın mensuplarına ve çalışmalarımızda bizlere kolaylık sağlayan emniyet mensuplarına canı gönülden teşekkür ediyorum.
Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığı görevine atanan Ömer Ateş ağabeyimin başarılı olmasını Ümit ediyorum. Zafer inananlarındır ve Zafer yakındır İnşallah!”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.