Dolar 32,5102
Euro 34,8761
Altın 2.440,50
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 16°C

Türkiye Polis Radyosu 71 Yaşında

Türkiye Polis Radyosu 71 Yaşında
06/10/2023 05:06
A+
A-

Türkiye Polis Radyosu, kurulduğu 5 Ekim 1952’den bu yana vatandaşla polis teşkilatı arasında bağ kurulması ve güvenlik hizmetleri noktasında yurttaşların bilinçlenmesi için 71 yıldır yayınlarına devam ediyor.

Kısa dalgayla 5 Ekim 1952’de yayın hayatına “merhaba” diyen Türkiye Polis Radyosu, teknolojinin tüm imkanlarından faydalanıp 24 saat boyunca yayın yaparak dinleyicilerin en çok tercih ettiği radyolar arasına girmeyi başardı.

Türkiye’nin reklam almayan tek radyosu olarak 81 il, 110 ilçede yayın hayatını sürdüren radyo, “www.polisradyosu.pol.tr” adresinden, akıllı telefonlardan ve Türksat 4A uydusu aracılığıyla da dinlenebiliyor.

Ankara merkezli olmak üzere İstanbul, Diyarbakır ve İzmir stüdyolarından dönüşümlü olarak yayın yapan radyo, müzik aralarında yayımlanan kamu spotlarıyla vatandaşları suç ve suçluya karşı bilgilendiriliyor.

Dinleyiciler, “0 552 155 00 06” numaralı telefon hattından WhatsApp aracılığıyla mesajlarını ulaştırabiliyor.

“Dinleyicinin Bizden Beklentisini Karşılamış Olduk”

Türkiye Polis Radyosu spikeri Polis memuru Muhammed Yıldız, gündemin öne çıkan başlıklarını radyoda dinleyicilere ulaştırdıklarını söyledi.

Kültür sanat, ekonomi, finans ve spor gibi birden çok başlıkta dinleyicileri bilgilendirdiklerini ifade eden Yıldız, yaşanan doğal afetlerde de olay yerinden gelen anlık açıklamaları yayınladıklarını belirtti.

Yıldız, “Gerek devlet büyükleri gerekse uzmanların açıklamalarını izleyicilerimizle buluşturduk. Dinleyicinin bizden beklentisini karşılamış olduk. 7/24 bizi dinleyen müdavimlerimiz var. Televizyondan uzak durup hayatını radyoyla devam ettiren dinleyicilerimiz var.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.