Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
20°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C
Çar 21°C

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi eski hakeme dava açacak

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi eski hakeme dava açacak
17/12/2023 16:02
A+
A-

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi eski hakeme dava açacak

Eski hakem Ali Palabıyık geçtiğimiz günlerde TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile ilgili usulsüz hakem atamaları yaptığı iddiasında bulundu.

Habertürk canlı yayınında açıklama yapan Ali Palabıyık şunları söylemişti:

“Mehmet Büyükekşi ile birebir görüşme yaptık. Kendisi bana açıkça söyledi ‘Sana güvenmiyorum’ dedi. Sahada içerisinde kasıtlı hatalar yaptığını söyledi. TFF Başkanı, FIFA hakemine böyle bir yaklaşımda bulunuyor. Ve bu sezon devam ederken oluyor. kendisi bana birçok şey söyledi.

Belli bir baskıyla veya Futbol Federasyon Başkanı’nın imzasıyla atamalar değiştiği için… Ve atamalarda son söz sahibi her zaman Mehmet Büyükekşi’dir. Atamalar yapılır, Mehmet Büyükekşi’nin masasının önüne konulur. Mehmet Büyükekşi istediği hakemi değiştirir, istediği hakemi de istediği maça atar.

TFF’de son karar her zaman başkan tarafından veriliyor. MHK atamaları yapar ve TFF’ye götürür. TFF’nin imzasıyla basına hakemler açıklanır. Daha önce TFF’de başkanlık yapan bir ismin atamalara bu kadar müdahil olduğunu görmedim, duymadım.”

İddialar hakkında cevap veren Büyükekşi,  “Evet hukukçularımız gerekli çalışmayı yaptı… İddiaların hepsi yalan. Hakem müessesemizi rencide eden bir kişiye en ağır maddi-manevi davayı açacağız. Genel olarak da hakemlerimiz bu açıklamalardan çok rahatsız olmuştur” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.