Dolar 32,2560
Euro 34,7517
Altın 2.402,94
BİST 10.189,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Açık
Ankara
23°C
Açık
Çar 23°C
Per 22°C
Cum 18°C
Cts 14°C

Tefenni Belediye Başkanı Alagöz: TEKNOFEST’te Çok İmkan Var

Tefenni Belediye Başkanı Alagöz: TEKNOFEST’te Çok İmkan Var
03/09/2023 10:59
A+
A-

Burdur Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, “TEKNOFEST’e yetişkinlerden çok gençler ve çocuklar ilgili gibi görünüyor. Bizlerin gençliğinde bize böyle şanslar ve fırsatlar verilemiyordu doğal olarak. Bugün TEKNOFEST’te birçok fırsat ve imkan var. Gençlerin ve çocukların bu fırsatlar ve imkanları değerlendirmelerini tavsiye ediyorum” dedi.

featured

Tefenni Belediye Başkanı Alagöz: TEKNOFEST’te Çok İmkan Var

Zeynep Sude YEŞİL – Eren TURAN/ANKARA – BHA

Burdur Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Ankara’da sekizincisi düzenlenen TEKNOFEST’e katılım gösterdi. Başkan Alagöz, Tefenni Belediyesi olarak TEKNOFEST’te bulunma amaçlarını ve TEKNOFEST kapsamında yapılan çalışmaları Birlik Haber Ajansı’na anlattı.

“İlçemizdeki Gençlere ve Çocuklara Örnek Oldu”

Tefenni Belediyesi’nin TEKNOFEST’e katılma sürecinden bahseden Başkan Alagöz, “Elektrikli bir otomobil yapmıştık bu da belediye personelimiz ile yaptığımız bir araçtı. Amacımız, onların özgüvenlerini yerine getirmek ve bundan sonraki yapılacak her işte biz bunu başarabiliriz duygusu aşılamaktı. Tabii biz bunun ötesine geçtik. İlçemizdeki gençlere ve çocuklara da bir örnek oldu. Daha sonra arkadaşlarımız bize ‘TEKNOFEST’E neden katılmıyorsunuz’ diye bir soru sordu ve katılımımız tamamen spontane gelişti” açıklamasında bulundu.

“Barutlu Su İlçemizin En Büyük Değerlerinden Bir Tanesi”

Tefenni ilçesinin batısında bulunan ve şifalı su olarak nitelendirilen barutlu su hakkında konuşan Başkan Alagöz, “Barutlu su ilçemizin en büyük değerlerinden bir tanesi. Çoğu üniversitelerde bir çok araştırmalar yaptık. Suyun içerisindeki kükürt ve bromürden kaynaklı böbrek taşlarını düşürmekte ve eritmekte çok güçlü. Özellikle Akdeniz ve Ege Bölgesi’nin iç kısımlarına kadar uzayan bir bölgede doktorlarımızın da artık hakim olduğu bir bilgi. Günde bir buçuk litreyi aşmamak kaydıyla kullanarak böbrek taşlarını bir ay gibi kısa bir sürede düşürmesi en büyük etkisi bir nevi şifalı bir su diyebiliriz” ifadelerini kullandı.

Tefenni Belediye Başkanı Alagöz: TEKNOFEST’te Çok İmkan Var

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.