Dolar 32,2959
Euro 34,6960
Altın 2.408,02
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Az Bulutlu
Ankara
16°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 12°C
Paz 16°C
Pts 19°C

TAG Otoyolu’ndaki atık büyük oranda temizlendi

GAZİANTEP ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NE AİT ATIĞIN TARSUS-ADANA-GAZİANTEP (TAG) OTOYOLU’NU TRAFİĞE KAPATMASININ ARDINDAN BAŞLAYAN VE YAKLAŞIK 24 SAATTİR SÜREN ÇALIŞMALAR NETİCESİNDE YOLDAKİ ATIĞIN BÜYÜK KISMI TEMİZLENDİ. HAVADAN DA GÖRÜNTÜLENEN ÇALIŞMALARIN TAMAMLANMASININ ARDINDAN OTOYOLUN TRAFİĞE AÇILMASI BEKLENİYOR.

29/07/2022 21:00
A+
A-

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’ne ait atığın Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nu trafiğe kapatmasının ardından başlayan ve yaklaşık 24 saattir süren çalışmalar neticesinde yoldaki atığın büyük kısmı temizlendi. Havadan da görüntülenen çalışmaların tamamlanmasının ardından otoyolun trafiğe açılması bekleniyor.

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Gaziantep Batı ve Kuzey gişeleri arasındaki bir kısmı kaplayan ve yolun trafiğe kapanmasına neden olan atık çamuru temizleme çalışmaları yaklaşık 24 saattir devam ediyor. 30 civarındaki iş makinesinin desteğiyle devam eden ve tamamlanma aşamasına gelen temizleme çalışmaları sonucunda otoyolda ulaşımı durduran atık çamur büyük bir oranda temizlendi.

Çalışmalar havadan görüntülendi

Karayolları Genel Müdürlüğü, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerine ait iş makinelerinin desteğiyle süren çalışmalar tamamlanma aşamasına gelirken otoyoldaki atığın büyük bir kısmı tahliye edildi. Atık çamurun siyaha bürüdüğü otoyoldaki şeritler çalışmaların ardından tekrardan gözle görülmeye başlandı.

Karayolları ekiplerinin koordinesinde temizleme çalışmalarının sürdüğü TAG Otoyolu gerekli güvenlik önlemlerinin alınmasının ardından tekrardan trafiğe açılacak. Güvenlik ve düzenleme çalışmalarının tamamlanmasıyla alternatif yollardan sağlanan trafik akışının tekrardan TAG Otoyolu Gaziantep Batı ve Kuzey gişeleri arasındaki kısımdan sağlanması bekleniyor.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.