Dolar 32,3578
Euro 34,7548
Altın 2.437,05
BİST 10.013,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 22°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 19°C
Çar 18°C
Per 16°C
Cum 16°C

Spor toplumun kurtuluş reçetesinin uygulanmış halidir

Spor toplumun kurtuluş reçetesinin uygulanmış halidir
31/12/2023 13:33
A+
A-

Türkiye Kent Konseyleri Birliği ve Ankara Kent Konseyi Başkanı, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanvekili Halil İbrahim Yılmaz, Ankara Kent Konseyinde gerçekleştirilen Amatör Spor Kulüpleri Kahvaltı Programı’nda konuştu. Yılmaz konuşmasında sporun önemine değinerek ” Spor toplumun kurtuluş reçetesinin uygulanmış halidir” dedi.

featured

Yılmaz: Spor toplumun kurtuluş reçetesinin uygulanmış halidir

Türkiye Kent Konseyleri Birliği ve Ankara Kent Konseyi Başkanı, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanvekili Halil İbrahim Yılmaz Amatör Spor Kulüpleri Kahvaltı Programı’nda yaptığı konuşmada, gençlerin kendini eve kapattığına, asosyal bir yaşam sürdüklerine değinerek “OECD’in rakamlarına göre Türkiye’de dört buçuk milyondan fazla genç evindeki odasına kendisini hapsetti. Birden fazla arkadaşı yok. Aileleri onların dışarıya çıkaramıyor. Dört buçuk milyon gencin evinde, bağımlılık düzeyinde yok olmakla karşı karşıya olduğu bir ülkede her spor grubu başkanı, bir Milli Eğitim Bakanı kadar, bir Gençlik ve Spor Bakanı kadar değerli değil. O açıdan sizlerin himayenize ihtiyacımız var” açıklamasında bulundu.

Halil İbrahim Yılmaz, sporda sosyoloji mezhep, meşrep gibi ayrımlar olmadığını belirterek ” Futbolda kaleye doğru giderken sosyolojisine, mezhebine, meşrebine bakıyor muyuz o sporcunun? En doğru golü atacak, en iyi pası atacak adama doğru ittiriyoruz değil mi topu? Dolayısıyla spor toplumun kurtuluş reçetesinin uygulanmış halidir” ifadelerine değindi.

 

 

 

 

 

 

Yılmaz: Spor toplumun kurtuluş reçetesinin uygulanmış halidir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.