Dolar 32,3968
Euro 34,6179
Altın 2.390,61
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 18°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
18°C
Hafif Yağmurlu
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 13°C

Sorucuoğlu, ilçe gezilerine devam ediyor…

Sorucuoğlu, ilçe gezilerine devam ediyor…
31/01/2023 14:22
A+
A-

Cumhurbaşkanlığı Sağlık Merkezi Müdürü Kadir Sorucuoğlu ilçe gezilerine bu hafta Devrekani, Çatalzeytin, Bozkurt, Araban ve İnebolu ve Ağlı ile sürdürdü.

İlk olarak Devrekani Belediyesini ziyaret eden Sorucuoğlu, Başkan Engin Altıkulaç ve Ak Parti İlçe Başkanı Hayrettin Melezoğlu ile bir araya geldiler. Samimi sohbet ortamında geçen görüşme sonrası Sorucuoğlu ve beraberindeki heyet, Çatalzeytin ilçesine geçtiler. Çatalzeytin Ak Parti ilçe başkanı Musa İhsan Uğuz ile bir araya gelen Sorucuoğlu, ilçe hakkında bilgiler aldı.

Cumhurbaşkanlığı Sağlık Merkezi Müdürü Kadir Sorucuoğlu, ilçe gezisine Bozkurt ilçesi ile devam etti. Bozkurt Belediye Başkanı Muammer Yanık ile bir araya gelerek sel felaketi sonrası, ilçe hakkında son durum ile ilgili bilgiler alarak sohbet ettiler.

Bozkurt ziyareti sonrası Abana ilçesine geçen Sorucuoğlu burada, Ak Parti Abana ilçe başkanı Ali Oğuz ile parti binasında bir araya geldiler. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ufuk Kaya’nın da hazır olduğu toplantıda parti faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

İnebolu ilçesi ile gezisine devam eden Kadir Sorucuoğlu Belediye başkanı Mustafa Huner Özay’ı ziyaret ederek ilçede yapılması gereken projeler ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

İlçe gezilerinin son durağı Ağlı ilçesiydi. Ağlı Ak Parti ilçe Başkanı Mehmet Sait Yulu ve İl Genel Meclis üyesi Süleyman Yörür’ü ziyaret eden Sorucuoğlu, ilçe ve önümüzdeki seçim süreci hakkında konuştular.

İlçe gezileri sonrası açıklama yapan Sorucuoğlu; “Her şeyin en iyisine layık olan hemşerilerimin, Bundan sonra her platformda daha fazla temsil edileceğini ve üzerindeki ölü toprağı kaldıracağız” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.