Dolar 32,3012
Euro 35,0134
Altın 2.454,50
BİST 10.166,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 19°C
Az Bulutlu
Ankara
19°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 24°C
Cts 23°C
Paz 24°C

Şenol Güneş: Kazanarak Turu Geçmek İstiyoruz

Şenol Güneş: Kazanarak Turu Geçmek İstiyoruz
02/09/2023 06:26
A+
A-

Şenol Güneş: Kazanarak Turu Geçmek İstiyoruz

BHA SPOR SERVİSİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Avrupa Konferans Ligi Play Off Turu’nda 3-2’nin rövanşında Dinamo Kiev’i konuk edeceği maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Dinamo Kiev’in ciddiye alınacak güçlü bir rakip olduğunu ifade eden Şenol Güneş, “Lucescu bizi tanıyan tecrübeli bir hoca. Rakibimiz, Ukrayna Milli Takımı’nın iskeletini oluşturan iyi bir takım. Artıları, eksileri var. Bizim sonuç almamız onları küçültmez. Ciddiye alınacak güçlü bir rakip. Zor maç olacaktır. Oradaki de zor maçtı. Goller attık, goller yedik. İhmale gelmeyen ciddi, dikkatli, akıllı, koşan, rakibe oynatmayan ve kendisi oynayan bir takım olarak sahaya çıkmak durumundayız. Kazanarak turu geçmek istiyoruz. Ofansif defansif her şeyi iyi yapmamız gerekiyor” dedi.

“O Mevkiler için Sıkıntımız Olacaktır Ama Orada Oynayan Arkadaşlar Var”

Sakatlığı bulunan ve karşılaşmada formaya giyemeyecek olan Masuaku ve Amartey yerine oynacak oyuncuların ellerinden geleni yapacaklarını belirten Güneş, “Elimizdeki oyunculardan maça göre 11 çıkarmaya çalışıyoruz. Sezon başından beri bizimle çalışan, fiziksel olarak belli bir aşama kaydeden, oyun anlayışını benimseyen oyuncuların ön planda olduğu bir dönem geçirmeye çalıştık. Mevcutlar içinden de katılım yapmaya çalıştık. Önümüzde 2 maç var. Şu aşamada mümkün olduğunca hazır oyuncularla devam etmek istiyoruz. Amartey ve Masuaku yok. O mevkiler için sıkıntımız olacaktır ama orada oynayan arkadaşlar var. Takım içinde bulunan arkadaşlar birbirini aratmadan iyi niyetle elinden gelen gayreti gösteriyor. Önemli olan aldıkları görevi yerine getirmeleri. Görev alacak arkadaşlar ellerinden gelenin en iyisini yapacaktır” ifadelerini kullandı.

“Ben ‘Onana’yı Kiralık Vereceğiz’ Demedim”

Onana’nın kiralık gideceği iddiaları üzerine deneyimli teknik adam, “Onana bizim oyuncumuz. Sahada görev alınca en iyisini yapacağına inanıyorum. Şu an gitmesiyle ilgili bir durum yok. Elimizde direkt oynayan oyuncu da gidebilir. Spekülasyonlar bizim üstümüzden yürütülüyor. Onana bir adaptasyon dönemi geçiriyor, sıkıntısı var. Uyum sağlamadı, gitmek istedi gibi durumların şartları belli. Ben ‘Onana’yı kiralık vereceğiz’ demedim, başkan da söylemedi ama yazılıyor, oynamadı o ayrı bir konu. Transferler kulübün ekonomik, idari, teknik yapısına uygun yapılır. Şu anda müsabakaya hazırlanıyoruz. Transfere vereceğim cevabın anlamı olmayacak. Ne dersem deyim herkes bildiğini okuyacak. Giden oyuncu yok, giden oyuncu olursa zaten açıklıyoruz. Şu anda müsabakaya hazırlanıyoruz” diye konuştu.

Güneş Emirhan İlkhan Transferini Değerlendirdi

Torino’dan Başakşehir’e kiralanan Emirhan İlkhan hakkında da konuşan Güneş, “Emirhan değerli bir oyuncu. Gönül isterdi ki gitmesin, gitmişse geri döndüğünde gelsin. Kiralık gelmesinin yararlı olmayacağını düşündük. Bonservisi ile ilgili durumu değerlendirmek gerek. Türk oyuncu olarak iç yapımızda olduğu için evet diyorum. Onu aldığımızda iyi oynaması kadar, transfer ettiklerimizden birinin oynamaması gerekiyor. Kötü oynarsa zaman kaybı, iyi oynarsa karşı takıma yararlı olacağız. Bunun da karşılığı olması lazım. Emirhan’ı bugünlük kullanıp sezon sonu kendi takımına katkısı olacaksa bunu yapmayı doğru bulmam” dedi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.