Dolar 32,3802
Euro 34,7505
Altın 2.409,99
BİST 10.098,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 19°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
19°C
Hafif Yağmurlu
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 13°C

Sağlık Haksen Genel Başkanı Murat Özekinci İlk Ziyaretini Elazığ’a yaptı

Sağlık Haksen Genel Başkanı Murat Özekinci İlk Ziyaretini Elazığ’a yaptı
17/04/2024 23:02
A+
A-

Sağlık Haksen Genel Başkanı Murat Özekinci İlk Ziyaretini Elazığ’a yaptı

Geçtiğimiz ay genel kurulu gerçekleşen ve  genel başkanlığa seçilen Murat Özekinci seçim sonrası ilk ziyaretini Elazığ’a gerçekleştirdi.

Ankara’da gerçekleşen Genel Kurul, bir çok haber merkezi tarafından takip edilmiş ve Murat Özekinci’nin Genel Başkan oluşu, Sağlık ve Basın dünyasında ilgi görmüştü.

İlk ziyaretini Elazığ’a gerçekleştiren Murat Özekinci yaptığı açıklamada;

“Sağlık Haksen Genel Başkanı seçildikten sonra ilk teşkilat ziyaretimizi Elazığa yaptık. Elazığ hem toprağımız, hemde yıllarca hizmet ettiğimiz bir yer. Bizim için yeri çok farklidır. 3 gün boyunca kurumlarımızı gezdik, Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın çok ciddi teveccühünü gördük. Şahsım ve sendikam adına gerçekten onur verici bir durum. Tüm kurum idarecilerimize, üyelerimize ve tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haksen Konfederasyonuna bağlı Sağlık Haksen Genel Başkanı Murat Özekinci, Elazığ ziyaretinde İl Sağlık Müdürlüğünü, Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünü, Fırat Üniversitesi Hastanesini, Fethi Sekin Şehir Hastanesini, Diş Hastanesini, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları hastanesini, Palu Karakoçan ve Kovancılar Devlet Hastanelerini ziyaret etti.Genel Başkan Özekinci’nin Elazığ ziyaretinde Genel  Başkan Yardımcısı Mehmet Sırrı Önal, Elazığ İl Başkanı Ali Osman Doğan ve il yönetimi eşlik etti.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.