Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
20°C
Hafif Yağmurlu
Pts 23°C
Sal 19°C
Çar 19°C
Per 18°C

Reşat Erdoğan taksici esnafın dertlerini dinledi

FAİK ERDOĞAN VAKFI MÜTEVELLİ HEYET BAŞKANI İŞ İNSANI REŞAT ERDOĞAN, VAKFIN ADINI TAŞIYAN CAMİ İNŞAATININ TEMELİNİ ATTIKTAN SONRA MALATYA’DAKİ TAKSİ DURAKLARINI GEZEREK ŞOFÖR ESNAFIYLA SOHBET ETTİ.

07/06/2022 12:35
A+
A-

Faik Erdoğan Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı iş insanı Reşat Erdoğan, vakfın adını taşıyan cami inşaatının temelini attıktan sonra Malatya’daki taksi duraklarını gezerek şoför esnafıyla sohbet etti.

Şoför esnafıyla görüşen Reşat Erdoğan, “ Çok sıkıntılı süreçlerden geçiyoruz. Haliyle bundan en çok etkilenen şoför esnafı oluyor. Bu manada bende şoförler arkadaşlarımızı ziyaret ederek dertleşiyoruz. Toplumun her kesimi ile irtibat halinde olan şoför kardeşlerimizin sorunları da her geçen gün ağırlaşıyor. Bir şehrin gidişatını en iyi öğreneceğiniz yer taksi duraklarıdır, şoför esnafıdır. Arkadaşlarımızın anlattıkları hiç de iç açıcı şeyler değil. Temennimiz bu sorunların kısa zamanda çözülmesi “ şeklinde konuştu.

Erdoğan’la sohbet eden şoför esnafları da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Malatya’ya yaptıkları hizmetten dolayı teşekkür ettiler.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.