Dolar 32,2651
Euro 34,7094
Altın 2.402,20
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 24°C
Az Bulutlu
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Per 24°C
Cum 18°C
Cts 13°C
Paz 17°C

Polis Başmüfettişi Sula ile eski TEM Daire Başkanı Aslan’dan polislerle söyleşi

POLİS BAŞMÜFETTİŞİ VE 1. SINIF EMNİYET MÜDÜRÜ AHMET SULA İLE ESKİ TEM DAİRE BAŞKANI GAZİ TURGUT ASLAN, GAZİANTEP’TE DÜZENLENEN SÖYLEŞİ PROGRAMINDA KENTTE GÖREV YAPAN POLİSLERLE BİR ARAYA GELDİ.

20/10/2022 10:25
A+
A-

Polis Başmüfettişi ve 1. Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Sula ile eski TEM Daire Başkanı Gazi Turgut Aslan, Gaziantep’te düzenlenen söyleşi programında kentte görev yapan polislerle bir araya geldi.

Polis Başmüfettişi ve 1. Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Sula ile eski TEM Daire Başkanı Gazi Turgut Aslan, Gaziantep’te görev yapan polislerle bir araya geldi. Şehitkamil Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki söyleşi programı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Programda sahneye çıkan ve sanatçı kimliğiyle de bilinen Polis Başmüfettişi Ahmet Sula, salonu dolduran polislere türkü söyledi. Sula, daha sonrasında ise polislerle bir süre sohbet ederek meslekteki deneyimlerini aktardı.

Programa, Gaziantep İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hidayet Arıkan, Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı, kentte görev yapan polisler, şehit yakınları ve gaziler katıldı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.