Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Az Bulutlu
Ankara
17°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 24°C
Sal 28°C
Çar 24°C

PKK’NIN 7 HELİKOPTERİ DAHA MI VAR?

PKK’NIN 7 HELİKOPTERİ DAHA MI VAR?
19/03/2023 13:19
A+
A-

Irak’ın Duhok vilayetine bağlı Amediye ilçesi Çemanke kasabası Berkiyat köyü yakınlarında geçtiğimiz gün AS350 Eurocopter tipi iki helikopter 9 PKK lı ile birlikte düştü.
İçindekilerini Kandilde ararken, Helikopter enkazında 9 üst düzey PKK lı militanın ölü bulunması Türkiye ye çok sürpriz olmadı.

Helikopterde ölen teröristlerden Şirvan Kobani, örgütün Suriye kolunun lideri Mazlum Kobani’nin ablasının oğlu, Fehmi Abdo’nun torunu…
Aldığım bilgilere göre,  PKK ya ait ABD tarafından verilmiş  9 Helikopterin bulunduğu bunların Suriye de ki ABD üslerinde tutulduğu yönünde.

Helikopterin düştüğü yer, 2 yıl önce 13 asker ve polisin bir mağarada kurşuna dizilerek katledildiği Gara Dağı Siyani bölgesi.
Yani, intikam mı, alındı?
İlahi adalet mi, tecelli mi etti? Bilmiyorum.
Lakin, o helikopterde kimin? Kimlerle görüşmek için yolla çıktığı, aslında çok da bilinmeyen bir denklem değil.

Oyun Büyük…
Biz oyun çok büyük derken yazdığımız yazılara engel atanlar, tepki gösterenler, “Küresel güç” demekten bıkmadın mı diyenler şimdi ne diyecek merak ediyorum.

Şu rezilliğe bakarmısınız?
Adamlar ABD li dostlarının sayesinde ulaşım işini de hal etmişler.
Yani Katır, eşekle intikaller artık tarih oldu.  PKK lılar Helikopterle taşınıyor ve zevki sefa içindeler.
Yani, artık çok büyük oynuyorlar.
Katil ABD nin bu oyunu karşısında gözlerimizi kaçırmanın imkanı var mı?
NATO müttefiki olan bu katil devlettin PKK ve YPG ile olan dostluğunu değil, riyakârlığını daha fazla göreceğiz.
ABD, çok kısa zaman sonra kucağına alıp dostum dediği YPG ve PKK yı da satacak. Usame bin Ladin’i sattığı gibi.

Yakın tarihe bakarsanız ABD nin İngilizler hariç hiç kimse ile dostluğuna şahitlik edemezsiniz.  Yaklaştığı elini uzattığı her ülkeyi ve örgüttü kullanıp bir tarafa attı.

Türk düşmanlarıyla aynı sofraya oturan ABD nin sınırlarımız içinde de boş durmadığını görüyoruz.

Obama nın sosyal medya ekibini Türkiye ye gönderen ABD, 14 Mayıs müdahale planı ve organize bir algı üzerinde çalışmalar yaptığını, Erdoğan ‘nın seçimi kayıp etmesi için bütün hamlelerini ortaya koyacağını açıklaması dikkatlerden kaçmazken, Türkiye savaşı açan ABD nin bu hamlesini kıracak argümanlarının var olduğunu kimsenin unutmaması gerektiğin hatırlatmak isterim.

Ez cümle  ; 14 Mayıs için pusuda bekleyen ABD, Erdoğan hükümetinin seçimi kazanması durumunda işgal planlarını devreye koyacağı bilgileri sıkça gelmeye devam ederken, aziz milletin ferasetini hesaba katmadıklarını görüyoruz.
Bu konuda 6 lı masayı ABD nin konsolide ettiğini bile, bile Erdoğan öfkesi üzerinden CHP ve diğerlerinin seçime girmelerini tarih atfetmeyecek.

Selam Dua ve bilgi ile kalın.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.