Dolar 32,3188
Euro 34,8389
Altın 2.390,32
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Az Bulutlu
Ankara
16°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 17°C
Pts 18°C
Sal 21°C

Park Dedeman Kızılay Ankara açıldı

Park Dedeman Kızılay Ankara açıldı
20/10/2023 23:09
A+
A-

Park Dedeman Kızılay Ankara hizmet vermeye başladı. Açılışından dolayı Sancak Habere özel açıklama yapan işletme yöneticisi Vefa Atik, hizmet sektöründe önemli bir adım olacağını söyledi. Ayrıca yapılan yazılı açıklanma ile işletme ve marka hakkında detaylı bilgi verildi.

Yapılan açıklamada;

Park Dedeman Kızılay Ankara , başkentin sahip olduğu tüm güzellikleri doyasıya yaşama fırsatı sunan, son derece merkezi bir konumda hizmet veriyor. Toplu taşıma araçlarına yürüme mesafesinde yer alan otelimiz aynı zamanda şehrin iş, eğlence ve alışveriş merkezleri ile tarihi mekanlarına yakınlığıyla da dikkat çekiyor.

Toplam 86 odası bulunan Park Dedeman Kızılay Ankara, Dedeman Hizmet kalitesinin her bir noktada hissedildiği ayrıcalıklı bir konaklama deneyiminin yanında misafirlerimize ücretsiz hamam, sauna ve buhar odası kullanımı olanağı da sunuyor. Ayrıca tüm iş buluşmalarınız için 10 kişiden 100 kişiye kadar değişen kapasitesi ile 1 adet etkinlik ve toplantı salonu bulunmaktadır.

Lokasyon avantajı ile ön plana çıkan Park Dedeman Kızılay Ankara, aynı zamanda 56 Superior-Superior Plus,16 Deluxe – Deluxe Premium – Deluxe Corner, 11 Corner, 2 Junior Suite,1 Handicap oda olmak üzere 86 oda kapasitesiyle “Dedeman Misafirperverliği” ile misafirlerinin anılarına ev sahipliği yapıyor.

Hem gezi hem de iş amaçlı seyahat eden misafirlerini ağırlayan otelde, modern ve konforlu tasarıma sahip odalarının yanı sıra SPA Merkezi bulunan Park Dedeman Kızılay-Ankara otelimizde yer alan restoran, misafirlerine zengin açık büfe kahvaltısı ve lezzetli akşam yemekleri sunuyor.

Otelimizde gerçekleştirmeyi düşündüğünüz konaklamalarınız ile ilgili olarak hazırlamış olduğumuz fiyat teklifimiz aşağıda dikkatinize sunulmuştur.

Otelimiz hakkında daha detaylı bilgi için www.dedeman.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Sizleri ve değerli konuklarınızı otelimizde “Dedeman Misafirperverliği” ile ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı belirtiriz” ifadeleri yer aldı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.