Dolar 32,2462
Euro 34,7402
Altın 2.378,46
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Açık
Ankara
17°C
Açık
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 22°C
Per 21°C

(Özel) Doğuda kar, Şanlıurfa’da güneşli hava

TÜRKİYE’NİN DOĞUSU SOĞUK HAVA VE KAR İLE MÜCADELE EDERKEN ŞANLIURFALILAR İSE GÜNEŞLİ HAVANIN KEYFİNİ ÇIKARDI.

13/04/2022 13:45
A+
A-

Türkiye’nin doğusu soğuk hava ve kar ile mücadele ederken Şanlıurfalılar ise güneşli havanın keyfini çıkardı.

Doğu Anadolu Bölgesinin büyük kısmı kar ile mücadele ederken Türkiye’nin en sıcak illeri arasında yer alan Şanlıurfa’da hava sıcaklığı önceki haftalara göre yaklaşık 10 derece daha yükselerek 19 dereceyi buldu. Hava sıcaklığının mevsim normallerine yaklaşmasını fırsat bilen bazı vatandaşlar, parklarda güneşlenirken çocuklar ise büyüklerden farklı bir yol izleyerek süs havuzlarında yüzdü. Hafif rüzgara rağmen yüzmekten vazgeçmeyen çocuklar, havanın çok güzel olduğunu söyledi.

Ramazan nedeniyle zamanlarını dışarıda geçirmek isteyen yetişkinler ise çimenlere uzanıp doğuda kar yağmasına rağmen Şanlıurfa’da güneşli ve güzel bir havanın olduğunu belirterek buna şükrettiklerini dile getirdi. Öte yandan Şanlıurfa’da bu gün 19 dereceyi gösteren termometrelerin hafta sonu ise 10 derece daha artarak yaklaşık 30 dereceyi göstermesi bekleniyor.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.