Dolar 32,3276
Euro 34,7452
Altın 2.391,96
BİST 10.250,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Az Bulutlu
Ankara
16°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 22°C

Özdemir, ‘Çankayamızı AK belediyecilik hizmetleri ile tanıştıracağız’

Özdemir, ‘Çankayamızı AK belediyecilik hizmetleri ile tanıştıracağız’
06/12/2023 20:19
A+
A-

Çankaya Belediye Başkan aday adayı Ceyhun Manas Özdemir, Sancak Haber‘e önemli açıklamalarda bulundu.

Çankaya ilçesinde yaptığı girişimlerle sıkça adını duyuran, gencinden yaşlısına her kesimin desteğini alan Ak Parti Çankaya Belediye Başkan aday adayı Ceyhun Manas Özdemir, kendisini çalışma ofisinde ziyaret eden sancakhaber.com ekibine önemli açıklamalarda bulundu. Özdemir” Çankaya da her kesiminden vatandaşın sesini dinleyip ilçemizi Ak belediyecilik ile tanıştıracak ve özlenen hizmetlerin getirilmesinin yolunu hep birlikte açacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye’nin ikinci yüzyılında gençlerin hizmet ve siyaset sahnesinden söz sahibi olması gerektiği için aday adayı olduğunu ifade eden Çankaya Belediye Başkan Aday Adayı Ceyhun Manas Özdemir;  “Doğup ve büyüdüğüm Çankaya’da günden bu güne kadar her zaman halkımızın içinde olduk, onlarla bütünleştik, sorunlarını dinledim ve sevinçlerine ortak oldum. Çevremde oluşan beklenti ve hizmet yapacağıma olan inancım, ilçemizde halkımız isteği ile belediye başkan aday adayı oldum. Başkentimizin kalbi olan güzel ve nezih ilçemiz Çankaya’mızı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinden, Ak Parti’nin her neferinin desteğiyle artık AK Parti ile tanıştırmanın vakti gelmiştir. İlçemize değer katacak, halkımızın ihtiyaçlarını karşılayan, ilçemizi daha yaşanabilir, daha güvenli, daha temiz ve daha modern bir hale getirecek projelerimiz var. Bu projeleri hayata geçirmek için hem teşkilatımız hem de halkımızla birlikte hareket edeceğiz” diye konuştu.

Ceyhun Manas Özdemir

Ceyhun Manas Özdemir

Ceyhun Manas ÖZDEMİR Kimdir?

Ceyhun Manas ÖZDEMİR, Ankara doğumlu ve  Prof. Dr. Birsen Ceyhun ÖZDEMİR ve Prof. Dr. Hikmet ÖZDEMİR’ in ( Cumhurbaşkanı Turgut ÖZAL’ın Başdanışmanı) ilk ve tek çocukları olarak dünyaya gelmiştir.
İlk, orta ve Lise eğitimlerini TED Ankara Koleji Vakfı Özel Okullarında tamamlamış, lisede Uluslararası Bakalorya Diploma Programı (UBDP) alanında da eğitim almış çift diploma ile mezun olmuştur. Atılım Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi (Yandal- Halkla İlişkiler ve Reklamcılık) bölümlerinden mezun olmuştur. Buna ek olarak Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde İktisat eğitimi almaktadır. Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nin E-Sertifika programları kapsamında; Siyasal İletişim, alanında eğitimini tamamlamış ve sertifika almıştır. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından başlatılan “Ulusal Staj Programı” kapsamında 2021 yılında T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğünde, 2022 yılında T.C. İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nde stajlarını tamamlamıştır.
İleri düzeyde İngilizce ve Rusça, orta düzeyde Fransızca ve Osmanlıca bilmektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.