Dolar 32,2559
Euro 34,8312
Altın 2.434,74
BİST 10.063,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 18°C
Az Bulutlu
Ankara
18°C
Az Bulutlu
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 23°C
Cts 22°C

Osman Güzelgöz’ün yeni çalışması ‘Kendi Kendimize Koçluk Kitabı’ bütün kitapçılarda

Osman Güzelgöz’ün yeni çalışması ‘Kendi Kendimize Koçluk Kitabı’ bütün kitapçılarda
09/10/2023 15:07
A+
A-

Osman Güzelgöz’ün yeni çalışması ‘Kendi Kendimize Koçluk Kitabı’ bütün kitapçılarda

Yaşam, İletişim ve Kişisel Gelişim Koçu, Yazar Osman Güzelgöz’ün 11. kitabı raflardaki yerini aldı. “Kendi Kendimize Koçluk Kitabı” isimli eser yıllar süren bir çalışmanın ürünü. Yazar Osman Güzelgöz, kitabı ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bu kitap, aldığım koçluk eğitimlerinin; yararlandığım eğitim materyallerinin, koçlukla ilgili okuduğum onlarca kitabın ve dinlediğim, izlediğim onlarca konuşmanın bir özetidir. Yaptığım ve geliştirdiğim Kendi Kendimize Koçluk uygulamalarından, bilgi ve deneyimlerimden süzülen koçlukla ilgili birikimlerimi pratik bir bir biçimde bu kitapta okuyucularıma sunuyorum. Koçluğu merak eden ya da profesyonel koç olmak adına henüz yolun başında olanların Kendi Kendilerine Koçluk yapabilmelerine yardımcı olacak bir çalışma yaptık.”

Yaşam, İletişim ve Kişisel Gelişim Koçu, Yazar Güzelgöz ,kitabı ile ilgili okuyucularına şu hatırlatmalarda bulundu:

“Siz bu kitabı nasıl okursanız okuyun ancak dikkatli ve sindire sindire okuyun. Merak ederek ve anlayarak okuyun. Sonra kitaptakileri kendinize uygulayın, kendinizle deneyimleyin.

İşte o zaman Kendi Kendinize Koçluk yapmaya başladığınızı görüp bana teşekkür edeceksiniz, biliyorum. Bundan eminim… Benim iddiam şu: KENDİ KENDİNE KOÇLUK yapabilme becerisini geliştiren ve bu anlamda donanımını zenginleştirenler bir başkasına da daha olumlu, faydalı ve etkili bir koçluk yapabilirler.

Öncelikle kendi kendimize koçluk yapabilelim. Bunu deneyimleyip sonra yolumuza devam edelim. İyi bir Koç olmak istiyorsak buradan başlamamız daha doğru olacaktır, diyorum.”

“Kendi Kendimize Koçluk Kitabı” isimli çalışması ile yıllar sonra yeniden yayın dünyasına dönüş gerçekleştiren Osman Güzelgöz 20 Ekim 2023 tarihinden itibaren Şanlıurfa, Ankara ve İstanbul’da düzenlenecek rogramlar ve kitap fuarlarında okuyucuları ile buluşacak ve kitaplarını imzalayacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.