Dolar 32,3357
Euro 34,8475
Altın 2.389,71
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Az Bulutlu
Ankara
16°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 17°C
Pts 18°C
Sal 21°C

Önce kabzayla camı kırdı, sonra yarım kilo altını çaldı

GAZİANTEP’TE BİR KUYUMCUNUN VİTRİN CAMININ SİLAH KABZASIYLA KIRILDIKTAN SONRA YARIM KİLO ALTININ ÇALINDIĞI ANLARA AİT GÜVENLİK KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI.

03/02/2022 13:15
A+
A-

Gaziantep’te bir kuyumcunun vitrin camının silah kabzasıyla kırıldıktan sonra yarım kilo altının çalındığı anlara ait güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, şüpheli şahsın vitrin camını kabza ile kırdıktan sonra altınları çalarak kaçması ve kuyumcunun peşinden koşma anları saniye saniye yer aldı.

Olay, merkez Şahinbey ilçesine bağlı Barak Mahallesindeki bir kuyumcuda yaşandı. İddiaya göre kuyumcunun önüne otomobille gelen maskeli iki soyguncu kuyumcunun önünde bir el ateş ettikten sonra vitrin camını silah kabzasıyla kırdı. Camın kırılmasıyla büyük şok yaşayan kuyumcu Alican Bulut büyük şok yaşarken soyguncular vitrinde bulunan yarım kilo altını çaldı. Soyguncular altını alıp otomobile binerek olay yerinden uzaklaşırken kuyumcu Bulut durumu polise bildirdi.

Soygun anları saniye saniye kaydedildi

Kuyumcunun vitrin camının silah kabzasıyla kırılarak yarım kilo altının çalınma anları ortaya çıktı. Görüntülerde, şüpheli şahsın vitrin camını silah kabzası ile birkaç kez vurarak kırdıktan sonra elinin kesilme ihtimaline bile aldırmadan yarım kilo altını çalma anları saniye saniye yer aldı. Yaşanan hırsızlık anı esnasında iş yerinde oturan kuyumcu Alican Bulut’un olay meydana gelmesiyle ilk etapta irkilerek şok olması ve sonrasında silahını çıkarak hırsızların peşinde koşma anları da görüntülerde yer aldı.

Zanlılardan biri sabah saatlerinde yakalandı

Yaşanan hırsızlık olayı sonrası ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri bölgeyi güvenlik çemberine alırken Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri zanlıları yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucu kuyumcu dükkanının vitrin camını silah kabzasıyla kırıp yarım kilo altın çalan silahlı soygunculardan biri yakalandı. Soyguncuların dükkan sahibiyle uzaktan akraba olduğu öğrenilirken, firari şüphelinin yakalanması için de çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Ekipler firari olan diğer soyguncuyu yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.