Dolar 32,2726
Euro 34,9830
Altın 2.458,61
BİST 10.151,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 19°C
Az Bulutlu
Ankara
19°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 24°C
Cts 23°C
Paz 24°C

MKYK Üyesi Polat, Türk Telekom Yönetim Kurulu Üyeliğine getirildi

MKYK Üyesi Polat, Türk Telekom Yönetim Kurulu Üyeliğine getirildi
09/10/2023 13:12
A+
A-

AK Parti önceki dönem MKYK Üyesi Vildan Polat, Türk Telekom Yönetim Kurulu Üyeliğine getirildi.

featured

MKYK Üyesi Polat, Türk Telekom Yönetim Kurulu Üyeliğine getirildi

AK Parti önceki dönem MKYK Üyesi Vildan Polat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Türk Telekom Yönetim Kurulu Üyeliğine getirildiğini açıkladı. Polat yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“İki dönem boyunca MKYK’da görev alıp Sayın Cumhurbaşkanımız ile çalışmak, başta Ülkemize ve Şanlıurfa’ya hizmet etmek Benim için Öncelikle Büyük bir Şeref ve Önemli bir Tecrübe oldu. Her görev, dünya hayatının bir parçası ve gelip geçicidir. Yaşayacak olan Düşüncelerimiz ve Davamızdır. Yıllarca ilimizin Partimizin içerisindeki Mütekabiliyetinin artması adına, Temsil sayısının arttırılması için İlimiz siyasileri ile beraber verdiğimiz çabaların karşılık bulması bizleri ayrıca sevindiren bir durum olmuştur. Bu süre içerisinde elimden gelenin en iyisini yapma Gayretinin verdiği Vicdan rahatlığı ile görevi yeni arkadaşlarımıza teslim ettik. AK Partimiz ve Davamız için her daim sahalarda olmaya ve davamızı anlatmaya devam edeceğiz. Bu süreçte bana destek olan Başta Sayın Cumhurbaşkanımız, AK Partimiz, Partimizin gönüldaşları ve Tüm Dostlara şükranlarımı sunarım.”

MKYK Üyesi Polat, Türk Telekom Yönetim Kurulu Üyeliğine getirildi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.