Dolar 32,3352
Euro 34,7147
Altın 2.408,07
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Az Bulutlu
Ankara
16°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 12°C
Paz 16°C
Pts 19°C

Malatya’da kar ulaşımı olumsuz etkiledi

MALATYA’DA ETKİLİ OLAN KAR YAĞIŞI KENT GENELİNDE ULAŞIM FELÇ ETTİ. BİR ÇOK ARAÇ KAZA YAPARKEN ONLARCASI İSE YOLDA KALDI.

19/01/2022 00:20
A+
A-

Malatya’da etkili olan kar yağışı kent genelinde ulaşım felç etti. Bir çok araç kaza yaparken onlarcası ise yolda kaldı.

Meteorolojiden yapılan açıklamada çok sayıda il için kar yağışı uyarısı yapılmıştı. Uyarıların ardından dün öğle saatlerinde başlayan kar yağışı Malatya’da ulaşımı felç etti. Bir çok araç kazaya karışırken, onlarcası ise yolda kaldı.

Meteoroloji’den yapılan açıklamaya göre, hava sıcaklığının ülke genelinde bugünden itibaren mevsim normallerinin altında seyretmesi beklenirken çok sayıda il için kar uyarısı yapılmıştı. Meteoroloji’nin yaptığı uyarılarının ardından başlayan kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiliyor. Malatya’da etkili olan kar yağışı nedeniyle bir çok araç kaza yaparken, kara hazırlıksız yakalanan onlarca araç yolda kaldı.

Yeşilyurt – Özal Mahallesi havaalanı yolu üzeri ile Çelikhan Malatya, Sincik Malatya, Kahta -Adıyaman -Samsak yol ayrımı mevkiinde onlarca aracın yolda kaldığı bildirildi. Güzergahlarda kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdüren karayolları ekipleri, kış lastiği ve zincir olmadan yola çıkılmaması uyarısında bulundu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.