Dolar 32,4253
Euro 34,8258
Altın 2.399,42
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Az Bulutlu
Ankara
16°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Kılıçdaroğlu Kendi Siyasi Ahlakını Tartışmaya Açmıştır

Kılıçdaroğlu Kendi Siyasi Ahlakını Tartışmaya Açmıştır
02/09/2023 23:14
A+
A-

Ömer Çelik: Kılıçdaroğlu Kendi Siyasi Ahlakını Tartışmaya Açmıştır

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı ardından açıklamalarda bulundu.

Çelik konuşmasında, partisinin yerel seçim hazırlıklarına da değinirken, AK Parti Olanüstü Büyük Kongresi’nin 7 Ekim tarihinde yapılacağını da açıkladı.

Söz konusu kongreyle ilgili Çelik, ”7 Ekim tarihinin bir taslak olarak kabul edildiğini, bunun MKYK kararına sunulacağını ifade etmiştim. Bugün MKYK’ya bu karar sunuldu ve kabul edildi. Büyük kongrelerimizde Cumhurbaşkanımızın verdiği mesajlar önümüzdeki ayların hangi siyasi temelleri ortaya koyacağı konusunda önemlidir. Büyük kongre öncesinde hazırlıklarımızı gözden geçirdik. Bunun neticesinde birim başkanlarımız gerekli hazırlıklarını sundular.” dedi.

Yerel seçimlere yönelik çalışmaları hakkında ise AK Partili Çelik, ”Yerel yönetimlere yönelik de değerlendirmeler yaptık.  En önemli konulardan biri önümüzdeki yerel seçimlerdi. Milletimizin huzuruna gideceğiz.  Cumhurbaşkanımız hem MKYK’mıza hem de teşkilatlarımıza önümüzdeki yerel seçimlere yönelik hazırlıklarına başlamaları talimatı verdi.” diye konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik de eleştirilerini dile getiren Ömer Çelik, ”Seçim sonucunu büyün dünya ve Türkiye’deki herkes net bir şekilde algılamışken seçim sonucunu algılamayan tek kişi Kemal Kılıçdaroğlu.” ifadelerini kullandı.

Ömer Çelik’in açıklamalarından önemli başlıklar şöyle:

”(Yerel seçimler) Bütün birimlerimiz genel merkezde ve MKYK’da değerlendirmeleri yaparak hazırlıklarını yapacaktır. Bir kere daha milletimizin onayını almak üzere milletimizin huzuruna çıkmak önemli olacaktır.”

”Kılıçdaroğlu Tehlikeli Açıklamalar Yapıyor”

”Tehlikeli bir şey yapıyor sayın Kılıçdaroğlu. Tehlikeli açıklamalar yapıyor. Bu açıklamalarda neyi kastettiğini CHP seçmeni bile anlamıyor.”

”Kemal Kılıçdaroğlu’nun açılama yapamayacağı durumlar olduğu için sürekli olarak kaybettiği seçimin meşrutiyetini tartışmaya açarak cevap veriyor.”

”O seçim döneminde terör örgütleri kendilerini desteklediğini söylerken, biz açıklama yapın derken açıklama yapamadı.Seçim kazanırsa bakanlık vereceğine yönelik taahhütleri ve hatta bunu CHP’den de sakladığı ortaya çıktı.”

”Kendisi adına yüksek baskılı, stresli bir tek adam rejimi kurduğu ortaya çıktı.”

”Gazi Mustafa Kemal’in hatırına CHP ye oy veren vatandaşımızı da incitti.”

”Bunlarla ilgili olarak söyleyeceği bir şey olmadığı için seçilmiş cumhurbaşkanının ve seçimin meşrutiyetini tartışmaya açmaya çalışıyor.”

”Sayın Kılıçdaroğlu’nun şunu bilmesi gerekir; biz seçim seçim sonuçlarının meşrutiyetini böyle tartışmaya açmaya çalışanların ne yapmak istediğine Yassıada zihniyetinden biliyoruz.”

”Hiç kimse seçim sonuçlarının meşruiyetini tartışmaya açamaz. Seçim sonuçlarının meşruiyetini tartışmaya açan Kılıçdaroğlu, kendi siyasi ahlakını tartışmaya açmıştır.”

”Deprem Bölgesi Her Zaman Gündemimizde”

”Deprem bölgesi her zaman gündemimizde, burada yapılan çalışmalar güçlü bir şekilde devam ediyor. Hayatın normale dönmesi açısından her türlü konuyu takip ediyoruz. Cumhurbaşkanımız süreci takip ediyor.”

”Orman İşçilerimize Saygılarımızı Sunuyoruz”

”Orman yangınları ile müdahelede bu yıl bir takım sıkıntılar yaşıyoruz. Yeşil vatanımızı korumak konusunda filomuzu giderek güçlendiriyoruz. Özellikle orman işçilerimize bu fedakar görevleri için sevgilerimizi saygılarımızı sunuyoruz.”

”AK Parti KKTC’nin Yaptığı Açıklamaya Tam Destek Veriyor”

”Geçtiğimiz günlerde KKTC’de bir kriz yaşandı. AK Parti MKYK’sının KKTC’ye tam destek verdiğini ifade ediyoruz.”

”Burada yapılan yoldan önce, Pile’deki köyde Rum ve Türkler bir arada yaşıyor. Geçmişte Rum köylerine ulaşım için izin verilmişti. Dikelya’ya geçmeden daha rahat ulaşım için ortaya koyulan bir proje bu. Geçmişte örnekleri de var. Ne BM ne başka bir kurum Kıbrıs adasına Rum gözüyle bakamaz. Orada iki elit toplum, iki egemen devlet vardır.”

Erdoğan’dan Soçi Ziyareti

”Dünyanın gıda krizi ile karşı karşıya kalmaması için diplomasiyi Cumhurbaşkanımız yürüttü. Cumhurbaşkanı’nın yakın zamanda Soçi’ye ziyareti olacak. Tahıl Koridoru’nda gelişme olabilir.”

”Verdikleri Vaatler Zihinlerinde Ürettikleri Fanteziler”

”Bütün bu siyasi süreçte büyük milletimizde şunu arz etmek isteriz ki: milletimiz için, memleketimiz için en iyisini yapmamız gerekiyor.”

”Milletimizi bazı sakıncalı durumlardan korumak için hassasiyetin korunması gerektiğinin farkındayız.”

”Milletimize büyük vaatlerde bulundular. Şimdi bunların herkesin kendi zihniyetinde ürettiği fanteziler olduğunu görüyoruz.”

”Bugün her biri çıkıyor ben olmasam diğerleri olmazdı, ben daha başarılıyım diyorlar. Yani o günlerde milletin huzuruna niye çıktınız, niye bu sözleri verdiniz?”

”Milletimizin bu partilere hesap sormaya hakkı var.”

”Daha birkaç ay öncesine kadar her biri birer cumhurbaşkanlığı almak isteyenler, milletimizin karşısına öyle çıkanlar, bugün ayrı hareket edeceğini açıklıyor.”

”AK Parti İzmir Milletvekilleri Bu Arkadaşa Gereken Cevabı Verdi”

”(Mahir Bolat’ın Erdoğan’a yönelik sözleri) Cumhurbaşkanımıza dönük ifadeleri adapsız ve ahlaksızdır. Topluma hesap vermeleri gereken tablo var. Kendi genel başkanları ittifak ortaklarına yalan söylemiş. İttifak üyeleri CHP’yi yerden yere vururken, bu tabloyu değerlendirmeleri gerekirken bu yüzleşmeden kaçmak için sayın cuhurbaşkanımıza saldırmak gibi tutum içine giriyorlar.”

”Partimizin İzmir milletvekilleri bu arkadaşa gereken cevabı vermiştir. CHP’nin önce böyle bir üslup bize yakışmaz diye onların değerlendirme yapması gerekmektedir.”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.