Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
20°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C
Çar 21°C

Kars’ın Turizm Elçisi Halit Özer AK Parti’den belediye başkan aday adayı oldu 

Kars’ın Turizm Elçisi Halit Özer AK Parti’den belediye başkan aday adayı oldu 
22/11/2023 15:01
A+
A-

Kars’ın Turizm Elçisi Halit Özer AK Parti’den belediye başkan aday adayı oldu 

Turizmci  iş adamı Halit Özer başvurusunu Kars İl Başkanlığı  bilgisi dahilinde Ankara’da, AK Parti Genel Merkezi’nde yaptı. 

Halit Özer başvuru esnasında yaptığı konuşmada şunları söyledi: 

”Öncelikli olarak AK Parti Genel Merkezi, Kars İl Başkanlığımız  ve Milletvekilimiz başta olmak üzere  sürekli istişare halinde birlik içinde şehrimizi yöneteceğimizi beyan ediyorum. 

Değerli hemşerilerim,  Allah’ın izni ve sizlerin destekleriyle 12 Mart yerel seçimlerinde Kars’ımız için Belediye Başkan adayı adaylığımın müracaatını yapmış bulunuyorum. Kars Belediyesi’ni birlikte yönetmek ve mutlu bir kent için hizmet etmek adına yola çıkıyorum. 

Bu kararı almamda   ve bu süreçte bana  güvenen hemşerilerime  şahsım ve ekip arkadaşlarım adına  çok teşekkür ediyorum. 

Kadim şehrimiz Kars’ı; geçmişin erdemiyle ve günümüzün evrensel değerleriyle sentezleyip insan merkezli, çevre dostu, eğitim, sağlık, kültür, tarım, turizm, ticaret ve bilim kenti yapacağımızdan,  güzel Kars’ımızı bayındır kılacağımızdan ve  Kars’ı büyük bir aile yapacağımızdan hiç şüphem yok. Bizim için; suyun, toprağın, havanın, ağacın, bitkinin, yolun, yokuşun, canlı ve cansız bütün varlıkların hakkını korumak,  onların hizmetinde olmak asli görevimiz olacak. 

Kars’ımızın eksiklerini devletimizin,  Valiliğimizin, kamu kurumlarımızın, sivil toplum ve meslek örgütlerinin ve en önemlisi hemşerilerimizin destek ve yardımlarıyla kısa zamanda tamamlayıp hizmetlerimizi baş döndürücü bir hıza kavuşturacağız. 

Buradan bir söz vermek istiyorum. 

7 gün 24 saat halkın hizmetinde olmaya ve belediyeyi halkla birlikte yönetmeye, 

Hizmetim süresince haktan ve adaletten ayrılmayacağıma, 

Söz Veriyorum! 

Bir sihirli dokunuşla ata yadigârı bu şehri; tarih ve kültür kenti, eğitim ve sağlık kenti, tarım, ticaret ve çevre kenti, insan dostu marka kent karakteriyle dünyaya yeniden kazandırma şansımız var. 

Bu şehri birlikte yönetmek, maddi ve manevi planda yeni baştan inşa etmek için aranızda yaşayacağız, çalışmalarımızı sahip olduklarımızın üstüne kuracağız, işimizi bitirip, görevimizi tamamladığımızda, halka bunu ‘biz başardık’ dediğimizde dünyanın en mutlu insanları biz olacağız. 

Şehri bu prensiplerle birlikte yönetmeyi ve hizmetim süresince haktan ve adaletten ayrılmamayı, Kars’ı geleceğe birlikte taşımayı vaat ediyor ve kıymetli hemşerilerime selam ve sevgilerimi sunuyorum. Allah mahcup etmesin.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.