Dolar 32,3492
Euro 34,8471
Altın 2.390,80
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Az Bulutlu
Ankara
16°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Karaköprü’de yeni yol açma mesaisi sürüyor

KARAKÖPRÜ’DE YENİ YOL AÇMA MESAİSİ SÜRÜYOR

12/09/2022 14:40
A+
A-

Karaköprü Belediyesi ilçede yol sıkıntısı yaşanmaması için üst yapı çalışmalarında yeni yol açma mesaisini aralıksız sürdürüyor.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçede yol ağını genişletmek amacıyla yürüttüğü üst yapı çalışmalarında ilçeye yeni yol kazandırma mesaisini sürüyor.

Doğukent, Seyrantepe ve Mehmetçik Mahallelerinde yeni yapıların olduğu bölgede ihtiyaç nedeniyle yeni yol açma çalışmaları yapılırken, açılan yollarda alt yapı çalışmalarının ardından kilitli parke döşemesi gerçekleştirilerek vatandaşların hizmetine sunulacak.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ekiplerin iyi bir çalışma temposu içinde olduğuna değinirken, kış aylarına girmeden daha fazla yolu açıp hizmete sunmak için çalıştıklarını dile getirerek, “İlçemizde büyümeye endeksli olarak yeni yol açma ihtiyacı da hasıl oluyor. Bu anlamda fen işleri ekiplerine talimatım yol açma mesaisini daimî olarak sürdürmeleridir. Yolları açık ve ferah bir Karaköprü için fen işleri ekiplerimiz ilçemize yeni yollar kazandırıyor, üst yapı çalışmalarıyla yollarımızı yeniliyor. Göreve geldiğimiz günden beri yol konusuna önem verdik ve her dönemde yol açma çalışmalarımıza ara vermedik. Bundan sonra da sürekli büyüyen ve ihtiyaç doğan Seyrantepe, Batıkent, Doğukent ve Mehmetçik gibi mahallelerimiz ile diğer mahallelerimizde çalışmalarımızı tempo kaybetmeden sürdüreceğiz” diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, program dahilinde ilçe genelinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını program dahilinde sürdüreceği belirtildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.