Dolar 32,3183
Euro 34,6819
Altın 2.411,15
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Az Bulutlu
Ankara
16°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 12°C
Paz 16°C
Pts 19°C

İsrailliler Netanyahu’yu protesto ediyor: ‘Netanyahu istifa’

İsrailliler Netanyahu’yu protesto ediyor: ‘Netanyahu istifa’
22/10/2023 14:24
A+
A-

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları devam ederken binlerce İsrailli, Tel Aviv’de Savunma Bakanlığı binası önünde bir araya geldi. Göstericiler, yaşananlardan sorumlu tuttukları Başbakan Netanyahu’yu istifaya çağırarak ateşkes çağrısında bulundu ve rehinelerin serbest bırakılmasını istedi.

featured

İsrailliler Netanyahu’yu protesto ediyor: ‘Netanyahu istifa’

Gazze’ye yönelik devam eden İsrail saldırıları, bölgede tansiyonun yükselmesine neden olurken, İsrailliler de duruma karşı tepki göstermeye devam ediyor. Protestocular, rehinelerin fotoğraflarını taşıyarak Gazze’ye yapılan saldırıların bir an önce durdurulmasını talep etti. “Yakınlarımız Netanyahu’nun umurunda değil” yazılı pankartlar açan göstericiler, hükümetten daha fazla çaba gösterilmesini istediler.

İsrail, 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’ni hedefleyen saldırılarını sürdürüyor. Hamas, İsrail saldırılarının birçok rehine için hayati tehlike oluşturduğunu açıkladı ve son olarak iki rehineyi insani nedenlerle serbest bırakma kararı aldıklarını belirtti. Ancak İsrail, bu teklifi kabul etmeyi reddetti.

İsrailliler Netanyahu’yu protesto ediyor: ‘Netanyahu istifa’

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.