Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Açık
Ankara
17°C
Açık
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 22°C
Per 21°C

İhlas Pazarlama Gaziantep Bölge Müdürlüğü yeni binasında hizmet verecek

İHLAS PAZARLAMA GAZİANTEP BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ YENİ BİNASINDA HİZMET VERECEK

21/10/2022 10:35
A+
A-

İhlas Pazarlama Gaziantep Bölge Müdürlüğünün yeni hizmet binasının açılışı, düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

İhlas Pazarlama Gaziantep Bölge Müdürlüğünün yeni binasının açılış kurdelesini kesen Genel Müdür Orhan Korkusuz, toplam 3 kattan oluşan binayı gezdi. Bölge müdürlüğündeki tüm birimleri ziyaret ederek bilgi alan Korkusuz, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Açılışın ardından çalışanlarla bir toplantı gerçekleştirildi.

İhlas Pazarlama Genel Müdürü Orhan Korkusuz, “İhlas Pazarlama Şanlıurfa Bölge merkezimizin açılışını yaptık. Bugün de Gaziantep Bölge Merkezimizin açılışını yapmak için buraya geldik. Çok güzel bir merkez olmuş. Arkadaşlar için büyümeye müsait bir ortam hazırlanmış. İhlas Pazarlama, İhlas Holding’in Türkiye’de bayrak taşıyıcı firmasıdır. Türkiye’nin her yerinde İhlas’ı, iyiliği ve doğruluğu temsil eden bir ticaret firmasıyız. Son dönemlerde Güneydoğu’da, Gaziantep’te büyük bir atılım içerisindeyiz. Bu atılımı destekleyecek harika bir mekana kavuştuk. Bölge müdürümüz ve ekibine bu konuda çok güveniyoruz. İnşallah bu da bizim büyük hedeflere ulaşmamızda bir güç olacak” diye konuştu.

Yeni yerine taşınan İhlas Pazarlama, Şehitkamil ilçesi Mücahitler Mahallesi Kudüs Caddesi No 20’de hizmet vermeye devam edecek.

İhlas Pazarlama Gaziantep Yeni binasının açılışına İhlas Pazarlama Genel Müdürü Orhan Korkusuz, Ofisler Direktörü Yakup Özaydın, Mağazalar Direktörü Halil Çağlar, Türkiye Gazetesi Direktörü Yusuf Yalçın, İhlas Pazarlama Gaziantep Bölge Müdürü Yusuf Özdemir, şirket çalışanları ile davetliler katıldı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.