Dolar 32,4308
Euro 34,8354
Altın 2.397,96
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Az Bulutlu
Ankara
16°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Güney Kuşak Yolu’nun önemli bir sorunu gideriliyor

GÜNEY KUŞAK YOLU KANALI VE MENFEZİ 1. KISIM TAŞKIN KORUMA İNŞAATI İŞİNE AİT SÖZLEŞME İMZALANDI.

Güney Kuşak Yolu’nun önemli bir sorunu gideriliyor
02/03/2022 11:25
A+
A-

Malatya merkezde trafiği rahatlatacak Güney Kuşak Yolu açılmasında gelişme olacak taşkın koruma inşaatı işine ait sözleşme imzalanarak önemli adım atıldı.

İki ilçe merkezini ilgilendiren taşkın zararlarına karşı daha emniyetli hale gelmiş olacak Güney Kuşak Yolu Kanalı ve Menfezi 1. Kısım Taşkın Koruma İnşaatı işine ait sözleşme müteahhit firma ile imzalandı. Sözleşmesi imzalanan Malatya Merkez Güney Kuşak Yolu Kanalı ve Menfezi 1. Kısım Taşkın Koruma İnşaatı işi kapsamında, 882 metre çift taraflı betonarme duvar ile ferforje korkuluk ve toplamda 118 metre menfez imalatı yapılacak. Böylece 2 ilçe merkezi taşkın zararlarına karşı daha emniyetli hale gelmiş olacak. Malatya merkezde trafiği rahatlatacak Güney Kuşak Yolu açılmasında 2 ilçe merkezini taşkın zararlarına karşı daha emniyetli hale getirecek olan Güney Kuşak Yolu Kanalı ve Menfezi 1. Kısım Taşkın Koruma İnşaatı işine ait sözleşme imzalanmasıyla yolun önemli bir sorunu giderilmiş oldu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.