Dolar 32,3114
Euro 34,6841
Altın 2.409,90
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Az Bulutlu
Ankara
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 12°C
Paz 16°C
Pts 19°C

Güdül Belediyesi Temizlik Seferberliği Kapsamında Çalışmaların Sürdüğünü Bildirdi

Güdül Belediyesi Temizlik Seferberliği Kapsamında Çalışmaların Sürdüğünü Bildirdi
27/08/2023 19:22
A+
A-

Güdül Belediyesi Temizlik Seferberliği Kapsamında Çalışmaların Sürdüğünü Bildirdi

GÜDÜL/Yaşar Tonbak – BHA

Belediye başkanı Muzaffer Yalçın, İlçeye yakın ve oldukça ilgi gören yerlerin başında gelen İnönü mağaralar bölgesinde ekiplerin çevre temizliği çöp toplama işinde bulunduğunu söyledi.

Hafta içinde olduğu kadar hafta sonları da hayli ilgi gören yerlerin başında gelen ve ilçeye de oldukça yakın bir mesafede bulunan İn Önü mağaralar bölgesinde, kapsamlı bir temizlik çalışmasını başlattıklarını belirten Belediye başkanı Muzaffer Yalçın, “Mağaralar bölgesi çok ilgi görüyor. Mağaraların hemen altından İnözü çayı geçiyor. Vatandaş piknik için kısa sürede buraya gelerek piknik yapmaya başlıyor” dedi.

Geçtikleri yıllarda alanda düzenleme ve mağaralara giden yollarda iyileştirmelerde bulundukların değinen Yalçın şunları kaydetti:

“İn önü mağaralar bölgesi piknik ve mesire yeri çok ilgi görüyor. Bu nedenle Cuma gününden itibaren burada temizlik ve çöp toplama işi başlatıyoruz. Hafta sonu vatandaş tertemiz bir mekana gelerek pikniğini yapsın istiyoruz. Defalarca söylememize rağmen, vatandaş yine çöpünü rastgele ve uluorta, ya da çayın kenarına atıyor. Öncelikli olarak bunları önlememiz lazım. Nasıl bulmak istersen öyle bırak diyoruz.”

Buradan vatandaşlara bir kez daha seslenen belediye başkanı Muzaffer Yalçın, “ Temizliğe önem veriniz. Çevremizi temiz tutalım. Ne olur çöpleri sağa sola atmayalım. Bir çöp poşetinde biriktirelim ve giderken de alıp götürerek, çöp bidonlarına bırakalım.”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.