Dolar 32,3765
Euro 34,7849
Altın 2.432,74
BİST 9.962,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 22°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 19°C
Çar 18°C
Per 16°C
Cum 16°C

Genç Aday Adayı Ceyhun Manas Özdemir esnafının taleplerini dinledi

Genç Aday Adayı Ceyhun Manas Özdemir esnafının taleplerini dinledi
26/12/2023 14:09
A+
A-

Halkın arasında olmaya devam eden Ak Parti Çankaya Belediye Başkan Aday Adayı Ceyhun Manas Özdemir, Nişantaşı pazarını gezdi.

Pazar esnafı ile tek tek sohbet eden ve tezgâhları gezen Ak Parti Çankaya Belediye Başkan Aday Adayı Özdemir, burada vatandaşlarla sohbet edip, esnafın ve vatandaşın taleplerini dinledi.

ceyhun manas özdemir

ceyhun manas özdemir

Nişantaşı pazarı esnafıyla bir araya gelen Ak Parti Çankaya Belediye Başkan Aday Adayı Ceyhun Manas Özdemir,” Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye’nin ikinci yüzyılında gençlerin hizmet ve siyaset sahnesinden söz sahibi olması gerektiği için Ankara’nın gözbebeği Çankaya’mızda belediye başkan aday adayı oldum. Doğup ve büyüdüğüm Çankaya’da günden bu güne kadar her zaman halkımızın içinde olduk. Bugünde saha çalışmalarımız kapsamında Nişantaşı pazarı esnafımızı ziyaret ederek taleplerini dinledik. Esnafımızın bizden beklentileri var bizlerde Çankaya’mızı AK Belediyeciliğin hizmetleri tanıştırıp hak ettiği konumda olması için ak partimizin her neferi ile birlik ve beraberlik içerisinde gece gündüz demeden çalışacağız” diye konuştu.

Nişantaşı esnafı genç belediye başkan aday adayı Özdemir’i güler yüzle karşılayarak çıktığı yoldan dolayı tebrik ederek başarılar diledi.

Haber ve Fotoğraf : Hamdin Kılıç

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.