Dolar 32,3774
Euro 34,7829
Altın 2.395,99
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Az Bulutlu
Ankara
16°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 21°C

GAİB Başkanı Kileci: “2021’i tarihi rekorlarla kapatıyoruz”

GÜNEYDOĞU ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ KOORDİNATÖR BAŞKANI (GAİB) FİKRET KİLECİ, 2021 YILININ İHRACAT RAKAMLARINI DEĞERLENDİRDİ.

GAİB Başkanı Kileci: “2021’i tarihi rekorlarla kapatıyoruz”
31/12/2021 14:40
A+
A-

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı (GAİB) Fikret Kileci, 2021 yılının ihracat rakamlarını değerlendirdi.

GAİB Koordinatör Başkanı Fikret Kileci, 2021 yılı değerlendirmesinde tüm ülke ve dünya için zor bir yıl olduğunu ifade ederek,”2021 yılı tıpkı 2020 gibi pandeminin olumsuz etkileri ile geçen zor bir yıl olmuştur. Bu zor yıla veda ederken ihracatta Bölgemizin ve Gaziantep’in kırdığı tarihi rekorlar 2022 yılına azimle ve umutla başlamak için bize güç veriyor” dedi.

“Yeni yıla umutla giriyoruz!”

Başta ihracatçılar olmak üzere herkesin yeni yılını kutlayan Başkan Kileci, 2022’de herkese mutluluk ve bereket dilediğini belirterek, “Yeni yıldan en büyük beklentimiz; ülkemizin ve tüm dünyanın sağlığına kavuşması, bu zor günlerin geride kalmasıdır.” Bizler bu zor şartlarda birçok şeyi Bölge olarak, Gaziantep olarak başardık. İhracat rekorlarımızla örnek gösterilen bir noktaya ulaştık. Pandemiyle mücadelede yerli aşımızın da uygulanmaya başlanması yeni yıla girerken bizleri ayrıca mutlu etti. Her yönüyle yerli ve milli bir Türkiye hedefine emin adımlarla ilerliyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Kileci, “Vatandaşlarımızdan ricamız; yeni yılı evlerinde aileleri ile geçirmeleri, hepimizin iyiliği için yasaklara uyarak maske, mesafe ve hijyen kurallarına riayet etmeleridir. Bu mesaj vesilesiyle başta Bölge ihracatçılarımız olmak üzere, tüm ülkemizin yeni yılını kutluyor; 2022 yılının sağlık, esenlik ve bereket içinde geçmesini diliyorum” ifadeleriyle değerlendirmesini tamamladı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.