Dolar 32,4351
Euro 34,7348
Altın 2.428,82
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 19°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
19°C
Hafif Yağmurlu
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 12°C

Erzincan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Oğuzhan Kılıç atandı

Erzincan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Oğuzhan Kılıç atandı
12/10/2023 19:16
A+
A-

Arda Heb’in Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne atanmasıyla boşalan Erzincan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koltuğuna, Oğuzhan Kılıç atandı.

featured

Erzincan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Oğuzhan Kılıç atandı

ERZİNCAN – BHA

Erzincan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü‘nde yeni bir atama gerçekleşti. Daha önce bu görevi yürüten Arda Heb, Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne atanarak Heb’den boşalan koltuğa ise Oğuzhan Kılıç atanarak İl Müdürü olarak göreve başladı.

Oğuzhan Kılıç Kimdir ?

Oğuzhan Kılıç, 1978 yılında Tercan’da doğmuş ve eğitim hayatına Çadırkaya Beldesi’nde başlamıştır. İlkokul ve Ortaokul eğitimini tamamladıktan sonra Lise öğrenimini Erzincan’da sürdürmüştür. Anadolu Üniversitesi’nde Kamu Yönetimi ve Atatürk Üniversitesi’nde Sağlık Yönetimi lisans programlarından mezun olmuştur. 2012 yılında Erzincan Üniversitesi’nde İşletme Yüksek Lisansı’nı tamamlamıştır.

Oğuzhan Kılıç, kamu görevine 2004 yılında başlamış ve 2014-2017 yılları arasında Halk Sağlığı Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak görev yapmıştır. 2017 yılından itibaren Erzincan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde Müdür Yardımcısı olarak görevine devam etmiştir. 2023 yılı itibarıyla Erzincan İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak Bakanlıkça vekaleten atanmıştır. Oğuzhan Kılıç, evli bir aile babasıdır ve 3 çocuk sahibidir.

Erzincan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Oğuzhan Kılıç atandı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.