Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Açık
Ankara
17°C
Açık
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 22°C
Per 21°C

Elazığ’da ‘Hemşirelikte Güçlendirme’ konferansı verildi

ELAZIĞ’DA DÜZENLENEN ‘HEMŞİRELİKTE GÜÇLENDİRME’ KONULU KONFERANS, YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

11/10/2022 12:55
A+
A-

Elazığ’da düzenlenen ‘Hemşirelikte Güçlendirme’ konulu konferans yoğun ilgi gördü.

Türk Hemşireler Derneği Elazığ Şubesi tarafından ‘Hemşirelikte Güçlendirme’ konulu konferans düzenlendi. Fırat Üniversitesi Hastanesinde düzenlenen konferansa, Hastane Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Murat Gönen, hastane yöneticileri, hemşireler, Sağlık Bilimleri Fakültesi akademisyenleri ve çok sayıda hemşirelik öğrencileri katıldı.

Derneğin 1933 yılında kurulduğunu aktaran Türk Hemşireler Derneği Başkanı Doç. Dr. Azize Atlı Özbaş, “Derneğin temel amacı, halkımızın hak ettiği nitelikte sağlık bakımını almasıdır. 16 tane temsilcilik 20’ den fazla da şube ile beraber hizmetlerimizi i yürütüyoruz. Derneğin en aktif çalışan şubelerinden biriside Elazığ şubesidir. Bugün de Elazığ’daki meslektaşlarımızla bir araya geldik. Hep beraber halkımızın hak ettiği nitelikte bakım alınmasının önünde ne gibi engeller olduğunu ve bu engelleri aşmak için ne yapabileceğimiz konusunu tartıştık” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.