Dolar 32,3827
Euro 34,5553
Altın 2.385,49
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 18°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
18°C
Hafif Yağmurlu
Çar 19°C
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 13°C

Ekiplerin anında müdahalesi su baskınları önlendi

BELEDİYENİN ANINDA MÜDAHALESİYLE YAĞIŞLAR VİRANŞEHİR’İ ETKİLEMEDİ

01/05/2022 15:55
A+
A-

Şanlıurfa il genelinde iki gündür devam eden sağanak yağmur bir çok bölgeyi olumsuz etkilerken Viranşehir Belediyesi ekiplerinin anında müdahalesi nedeniyle ilçede herhangi bir sorun yaşanmadı.

Şanlıurfa’da iki gündür devam eden sağanak yağmur bir çok bölgede sel ve su baskınlarına neden oldu. Aniden bastıran yağmur Viranşehir’de de saatlerce etkisini sürdürdü. Viranşehir Belediyesi yağışın başlaması ile birlikte kritik yerlerde önlemler aldı. Rögarları temizleyen ekipler su baskınlarının önüne geçti. Yağışın başlaması ile birlikte daha önceden hazır bekletilen ekipleri sahaya gönderen Viranşehir Belediyesine ŞUSKİ ve Kara yolları ekipleri de katıldı. Tüm gün boyunca çalışan ekipleri su baskınlarını önledi. Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, ilçe genelinde tedbirlerin devam edeceğini söyleyerek ŞUSKİ, karayolları ve belediye ekiplerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Başkan Ekinci “Sağanak yağış bekliyorduk. Ekiplerimiz hazırlıklıydı. Çok şükür sorunsuz bir halde atlattık. Görevli tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Halkımız rahat olsun. Ekiplerimiz görevlerinin başındadır. Kriz masamız yağışlar geçene kadar 24 saat boyunca vatandaşlarımızdan gelen taleplere anında cevap veriyor” diye konuştu.

Viranşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ragıp Yıldırım ve ŞUSKİ Viranşehir Müdürü Sedat Tataş başkanlığındaki kriz masasının yağışlar bitene kadar görev yapacağı belirtildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.