Dolar 32,2760
Euro 34,7201
Altın 2.399,08
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Per 23°C
Cum 20°C
Cts 14°C
Paz 17°C

Ejder Açıkkapı: Gençlerimize 2 Yıl Geri Ödemesiz Kredi Verilecek

Ejder Açıkkapı: Gençlerimize 2 Yıl Geri Ödemesiz Kredi Verilecek
23/11/2023 17:35
A+
A-

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, TBMM Genel Kurulunda kabul edilen Aile ve Gençlik Fonu Kurulmasına ilişkin kanun teklifiyle ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

FONUN KAYNAĞININ BÜYÜK KISMI DOĞALGAZ VE PETROL GELİRLERİNDEN

Fonun yönetim kurulunun Hazine ve Maliye , Aile ve Sosyal Hizmetler, Gençlik ve Spor, Enerji ve Tabii Kaynaklar ile Sanayi ve Teknoloji Bakan yardımcılarından oluşacağını belirten Açıkkapı, fonun kaynaklarının önemli ölçüde doğalgaz ve petrol rezervlerinden elde edilen gelirlerden oluşacağını söyledi.

GENÇLERİMİZE 2 YIL GERİ ÖDEMESİZ KREDİ İMKANI

Aile ve Gençlik Fonu ile yeni evlenecek gençlere faizsiz kredi imkanının yanı sıra 2 yıl geri ödemesiz , 4 yılda geri ödeme şartı olan kredi verilmesine imkan sağlanacağını belirten Açıkkapı, başlangıçta 150 bin lira olacak olan bu kredinin ilerleyen zamanlarda yapılacak iyileştirmelerle artmasını beklediklerini söyledi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, AK Partinin bir seçim vaadini daha yerine getirdiğini vurgularken , “Gençlerimize 2 yıl geri ödemesiz, faizsiz kredi imkanı sağlayacak olan bu düzenleme kısa süre içerisinde yürürlüğe girecek. Kredi başvuruları dijital ortamda alınacak. Gençlerimizden gelen sese kulak veren  Cumhurbaşkanımız , Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyor, Aile ve Gençlik Fonunun ülkemiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. ” diye konuştu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.