Dolar 32,2823
Euro 34,8144
Altın 2.412,36
BİST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Açık
Ankara
23°C
Açık
Çar 23°C
Per 21°C
Cum 16°C
Cts 14°C

DP Genel Başkan Yardımcısı Küpeli: Bundan böyle sahadayız

DP Genel Başkan Yardımcısı Küpeli: Bundan böyle sahadayız
21/10/2023 09:45
A+
A-

DP Genel Başkan Yardımcısı Küpeli: Bundan böyle sahadayız

Yaşar Tonbak/ ANKARA (BHA) -DP Genel Başkanı Yardımcısı Cenk Küpeli, Beypazarı İlçesi ziyaretinde bulundu. Küpeli, “Bundan böyle sahadayız” dedi.

DP Genel Başkan Yardımcısı Küpeli, parti yönetim kurulu üyelerinden bazılarının katılıyla Beypazarı İlçesi ve DP İlçe Başkanı Enver Atak’ı partide ziyaret etti.

DP Genel Başkan Yardımcısı Cenk Küpeli’ye Beypazarı İlçe Başkanı Enver Atak, tarafından siyasi çalışmalar ve günlük çalışmalar ve parti olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.
DP Genel Başkanı Küpeli, burada yaptığı açıklamasında, DP İlçe Başkanlığının yaptığı program dahlinde Beypazarı ziyaretinde bulunduklarını ve ilçe Başkanı ve partililerle birlikte, esnaf ve bazı teşekküllere ziyarette bulunacaklarını aktardı.

DP Genel Başkan Yardımcısı Cenk Küpeli ve beraberinde İlçe başkanı Enver Atak ile birlikte çarşı içinde esnaf ziyaretinde bulundu. Ardından da Beypazarı Bostancıları odası başkanlığını(Ahmet Gencer) ve Beypazarı Ziraat Odası başkanlığına(Mustafa Ateş) ziyarette bulundu, çiftçilerin durumu hakkında bilgi aldı.

Havuç yıkama ve paketleme tesisi ziyareti:

Beypazarı Bostancılar Odası başkanlığının kurduğu Havuç Yıkama ve Paketleme tesisinde incelemelerde bulunan DP Genel Başkan yardımcısı Küpeli, Beypazarı Bostancılar Odası başkanı Ahmet Gencer’den yaptıkları çalışmalar ile Beypazarı tarımı hakkında bilgi aldı.

Muhtarlar Derneği Ziyareti:

DP Genel başkan yardımcısı Cenk Küpeli, ilçe başkanı Enver Atak ve beraberindekilerle birlikte Beypazarı Muhtarlar Derneği başkanlığına ziyaret ederken, burada Başkent Muhtarlar federasyonu Genel başkanı ve Beypazarı Muhtarlar derneği başkanı Muammer Köksal, tarafından karşılanırken, DP Genel başkan yardımcısı Cenk Küpeli, öncelikli olarak Muhtarlar gününü tebrik etti.

Ardından Başkent Muhtarlar federasyonu Genel Başkanı ve Beypazarı Muhtarlar Derneği başkanı Muammer Köksel tarafından, DP Genel başkan yardımcısı Küpeli, birçok konuda bilgilendirmede bulunurken, muhtarlar olarak muhtarlarında artık birleşik oy pusulası istediklerini söyledi.

DP Genel Başkanı yardımcısı Cenk Küpeli, İlçe başkanı Enver Atak ve bazı partililerle Beypazarı ziyaretinde bulunduğu sırada, esnaf ziyareti, Beypazarı Bostancılar Odası başkanlığı, Ziraat odası başkanlığını ziyaret ettiğini ve Beypazarı tarımıyla ilgili bilgileri oda başkanlarından aldığını söyledi.
Beypazarı Ziyaretinin çok verimli geçtiğine değinen DP Genel Başkan Yardımcısı Cenk Küpeli, “Bundan böyle sahadayız. Çalışmalarımız sürecek, girmedik ev ve çalmadık kapı bırakmayacağız. Vatandaşımızı dinleyeceğiz. Vatandaşımız, bu günkü gezimizde bizlere oldukça önemli bilgiler verdi. Bizde bu bilgileri, gerekli yerlerde yüksek sesten dile getireceğiz. Yani Beypazarı çiftçisinin durumunu yerinde gördük ve öğrendik ”dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.