Dolar 32,2804
Euro 34,7770
Altın 2.396,55
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Açık
Ankara
20°C
Açık
Sal 22°C
Çar 22°C
Per 21°C
Cum 15°C

Dilan Polat ve Engin Polat gözaltına alındı: Operasyonun ayrıntıları ortaya çıktı 

Dilan Polat ve Engin Polat gözaltına alındı: Operasyonun ayrıntıları ortaya çıktı 
01/11/2023 09:24
A+
A-

Dilan Polat ve Engin Polat gözaltına alındı: Operasyonun ayrıntıları ortaya çıktı

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat, yaptığı paylaşımlar ve hakkındaki iddialar ardından MASAK tarafından incelemeye alınmıştı.

MASAK tarafından hazırlanan ön raporda Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın birinci derece yakınlarının hesaplarına tasfiye halinde olan 3 şirketten sözde ticaret yapılmış gibi gösterilerek sahte fatura kesildiği belirtilmişti.

Raporda, söz konusu şirketlerden hesaplara 200 milyon lira para girişi olduğu ve söz konusu paranın yine aile üyelerine ait şirketler arasında transfer edilerek en son Engin Polat’ın sahip olduğu Milda Gayrimenkul isimli firmada toplandığı, bu parayla gayrimenkul ve çok sayıda araç alındığı kaydedilmişti.

Gece yarısı operasyonu

Dün gece saatlerinde Polat çifti hakkında yakalama kararı çıkarılması ardından polis, İstanbul, Ankara, Yalova, Ordu, Kırklareli ve Manisa’da da eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonlar ardından Dilan Polat, Engin Polat, Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat, Sıla Doğu ve Ahmet Gün’ün de aralarında bulunduğu toplam 14 kişi gözaltına alındı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.