Dolar 32,2161
Euro 35,1535
Altın 2.473,33
BİST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Az Bulutlu
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 24°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Decathlon Granfondo Bisiklet Turu’nda Ödüller Sahibini Buldu

Decathlon Granfondo Bisiklet Turu’nda Ödüller Sahibini Buldu
10/09/2023 17:10
A+
A-

Decathlon Granfondo Bisiklet Turu’nda Ödüller Sahibini Buldu

BHA SPOR SERVİSİ

Bu yıl Ankara’da düzenlenen Granfondo Bisiklet Yarışması tamamlandı. Uzun ve kısa olmak üzere iki parkurda yarışan ve dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi.

AnkaMall AVM’de gerçekleşen ödül törenine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkan Yardımcısı ve Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’da katıldı.

Sporculara ödüllerini Mansur Yavaş, takdim etti. Uzun ve kısa parkurda birinci olanlara 5 bin lira, ikincilere 3 bin lira, üçüncülere ise bin 500 lira para ödülü ve çeşitli hediyeler verildi.

“Ankara İçin Çok Önemli Bir Gün”

Ödül töreninde konuşan Mansur Yavaş, Başkent Granfondo Bisiklet Turu’nun Ankara’da yapılacak spor müsabakalarına örnek olacağını belirterek “Ankara için çok önemli bir gün. Çeşitli ilçeler ve şehirlerden gelindi. Ankara’da yapılacak spor müsabakalarına da örnek oldu. Bu tarz etkinliklerin daha sık olması lazım. Önümüzdeki hafta 3 bin metrekarelik tarım ve rekreasyon alanının açılışını yapacağız. Burada 3 kilometre uzunluğunda yürüyüş ve bisiklet yolu var. Hafta sonları vakitlerinizi geçirebilirsiniz” dedi.

“Köylerdeki Muhtarla Kentin Valisi Aynı Duyguları Yaşadı”

Halil İbrahim Yılmaz, bu tip organizasyonlara Ankara’nın ev sahipliği yapmaya devam edeceğini belirterek, “Binlerce sporcu sabahın erken saatlerinde bu organizasyona katıldı. Köylerdeki muhtarla kentin valisi aynı duyguları yaşadı. Bisikletin kullanıldığı kentler sağlıklı kentlerdir. Milyonlarca insanın yaşadığı bir başkent Ankara ve kentimiz bu tarihi organizasyona sahip çıkıyor. Bütün otellerimiz dolu ve turizm sektörümüz bu organizasyonla para kazandı. Böyle organizasyonlara Ankara ev sahipliği yapmaya devam edecek” açıklamasında bulundu.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.