Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
20°C
Hafif Yağmurlu
Paz 22°C
Pts 22°C
Sal 21°C
Çar 21°C

Cumhur İttifakı Samsun Belediye Başkan adayları kimlerdir?

Cumhur İttifakı Samsun Belediye Başkan adayları kimlerdir?
04/02/2024 22:39
A+
A-

Cumhur İttifakı Samsun Belediye Başkan adayları bugün Mustafa Dağıstanlı Kapalı Spor Salonunda düzenlenen görkemli bir törenle açıklandı.

Törene Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da Gaziantep’ten canlı bağlantıyla katıldı. Samsun’da tüm belediye başkanı adaylarından rekor oy alarak seçilmelerini isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşması büyük alkış aldı.

Samsun ve ilçe belediye başkan adaylarının açıklandığı törene AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Çiğdem Karaaslan, Eski Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Eski Çalışma Bakanı ve Samsun Milletvekili Mehmet Muş, Samsun Milletvekilleri Orhan Kırcalı, Ersan Aksu, eski ve yeni Belediye Başkanlar ve 3 Bin civarında Ak Parti ve MHP’li partili katıldı.

Büyük katılım ve coşkunun yaşandığı Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu‘nda gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında birçok kişi yoğunluk nedeniyle salonu giremedi. Basının da büyük ilgi gösterdiği tanıtım toplantısında belirlenen belediye başkan adayları teker teker sahneye davet edilerek tanıtıldı.

Yeniden aday gösterilmeyen ve sağlık sorunları olduğu bilinen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir tanıtım toplantısına katılamadı. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, daha önce Çarşamba ilçe Belediye Başkanı olarak görev yapan Halit Doğan açıklanırken, diğer ilçe belediye başkan adayları şu şekilde belirlendi:

İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz
Atakum Belediye Başkan Adayı Özlem Maraş
Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı (Devam)
Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Mustafa Candal
Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür
Terme Belediye Başkan Adayı Şenol Kul
Alaçam Belediye Başkan Adayı Ramazan Özdemir (Cumhur İttifakı-MHP)
Asarcık Belediye Başkan Adayı Şerif Kılağuz (Cumhur İttifakı-MHP)
Salıpazarı Belediye Başkan Adayı Osman Yüksel (Cumhur İttifakı-MHP)
Ayvacık Belediye Başkan Adayı Hüseyin Keskin
Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç (Devam)
19 Mayıs Belediye Başkan Adayı Osman Topaloğlu (Devam)
Yakakent Belediye Başkan Adayı Hüseyin Kıyma (Devam)
Kavak Belediye Başkan Adayı İbrahim Sarıcaoğlu (Devam)
Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz
Vezirköprü Belediye Başkan Adayı Murat Gül
Ladik Belediye Başkan Adayı Gürkan Özel

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.