Dolar 32,2671
Euro 35,0650
Altın 2.461,24
BİST 10.183,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 19°C
Az Bulutlu
Ankara
19°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 24°C
Cts 23°C
Paz 24°C

Bursa Osmangazi’de Silahlı Kavga

Bursa Osmangazi’de Silahlı Kavga
01/08/2023 13:33
A+
A-

Bursa Osmangazi’de Silahlı Kavga

Olayda, Y.E. isimli kişi, A.H. tarafından av tüfeğiyle yaralandı ve acil sağlık ekipleri tarafından müdahale edilmek üzere hastaneye kaldırıldı. A.H. ise olay yerinde gözaltına alındı.

Henüz sebebi bilinmeyen tartışma, hızla büyüyerek tehlikeli bir noktaya ulaştı. A.H.’nin yanında taşıdığı av tüfeğiyle ateş açması, çevredeki vatandaşların paniklemesine neden oldu. İhbar üzerine, olay yerine hızla sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık görevlileri, Y.E’ye olay yerinde ilk müdahaleyi gerçekleştirerek, acilen Çekirge Devlet Hastanesi’ne sevk etti. Yaralının durumu hakkında net bir bilgi verilmese de, hastanede yapılan tedavilerin ve uzman doktorların özenli müdahalesinin önemli olduğu belirtildi.

Çarşı ve mahalle bekçileri, olayın hemen ardından A.H.’yi yakalayarak gözaltına aldılar. Polis ekipleri, olayla ilgili olarak soruşturmayı sürdürüp, taraflar arasındaki gerilimin sebebini tespit etmeye çalışıyor.

Osmangazi ilçesi, genellikle huzurlu ve sakin bir yaşam alanı olarak bilinse de, böyle acı olayların yaşanması bölge halkını tedirgin ediyor.

Yetkililer, vatandaşların güvenliğini sağlamak için gerekli önlemleri alacaklarını ve benzer olayların yaşanmaması için çalışacaklarını ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.